AgneHill parašė:
Ir manMatyt Kad jau 3 cp Del to ;)
Man tada antras buvo.Net nezinau del ko,pasake,kad geriau cpur atejo laiskas uz poros savaiciu.
AgneHill parašė:
Ir manMatyt Kad jau 3 cp Del to ;)
Man tada antras buvo.Net nezinau del ko,pasake,kad geriau cpur atejo laiskas uz poros savaiciu.
monamint parašė:
28+2 dienos. Terminas liepos 28 😉
Mano ir liepos 28. Bet as didesne
. Pagal vaiko ismatavimus mačiau data i liepos 13 eina. Baisu kas ten per didzkis auga

Aš pirmą vaikelį gimdžiau Antakalnyje ir buvau labai patenkinta,norėčiau ir vyriškį.. Bet jei ir toliau taip augs (labai didelis leliukas), gydytoja patarė apsvarstyti santariškes. Terminas liepos 7d. Bet as mielai spalio 7 gimdyčiau... Dar paatostogaučiau
Tik pradėjau visus slaptus namų netvarkos kampus naikinti... O dar kiek nenusipirkus daiktų..
Gal yra dar kas nors kam tas kraitelio pirkimas ir daigtų gausa siaubą varo?
eiwa parašė:
Aš pirmą vaikelį gimdžiau Antakalnyje ir buvau labai patenkinta,norėčiau ir vyriškį.. Bet jei ir toliau taip augs (labai didelis leliukas), gydytoja patarė apsvarst…
As ir dar labai daug ko neturiu. Pas mane rubeliai visi,vezimas ir lovyte su pataliukais, o daugiau nieko neturiu. Nezinau pati kodel tempiu, gal kad pirmas vaikelis ir neismanau ka pirkti, o kas patartu nera. Tokia bsime turiu, kad prisipirksiu netinkamu reikmenu. Ir siaip kazkaip tokios visokios baimes kamuoja, kad nemokesiu elgtis su leliuku, ir siaip visokios slogios mintys....
Rasiket parašė:
As ir dar labai daug ko neturiu. Pas mane rubeliai visi,vezimas ir lovyte su pataliukais, o daugiau nieko neturiu. Nezinau pati kodel tempiu, gal kad pirmas vaikeli…
As kaip tik vakar buvau web seminare apie naujagimio prieziura.. tai ant tiek nieko nezinau, kad po to seminaro dar baisiau man pasidare.. kad visiskai nieko nemoku nezinau.. atsirado baimiu, kad kiek dar yra dalyku kuriu as nezinau.. o vaikelis jau arteja..;/ siaip siulyciau sudalyvauti nes pasako kokiu pagrindiniu higienos prekiu reikia mazyliui, kokia bambutes prieziura ir pan. Man kai pirmas vaikelis, tai cia kosmosas, nieko nezinojau
www.sumanimama.lt/mokymai/ mano kolegė, Marija Mizgaitienė, labai naudingi web seminarai. Nėštumo ir vaiko prieziuros vadovo sudarytoja, daug naudingos informacijos jos tinklaraštyje😉
Giedre.K parašė:
As kaip tik vakar buvau web seminare apie naujagimio prieziura.. tai ant tiek nieko nezinau, kad po to seminaro dar baisiau man pasidare.. kad visiskai nieko nemoku…
Kaip bamba priziureti pasakys gimdymo namuose, arba paklausite gydytojos ar seseles kuri ateis is karto po gimdymo i namus. O daugiau gi nieko ten sudetingo nera. Viskas bus gerai!
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
Džiaugiuosi ir liūdžiu kartu, labai suprantu visas emocija…