Pukotuke parašė:
O as Tai grindis ir laiptus issiploviau ir viskas,dar siltnami palaistyciau ir valgyt ant greicio padariau,dabar ruosiuosi i ligonine pas vyra ir grisiu velai vaka…
Nu šaunuolė jūs! 💐 Pasijutau visai ištižusi... 😓😀
Pukotuke parašė:
O as Tai grindis ir laiptus issiploviau ir viskas,dar siltnami palaistyciau ir valgyt ant greicio padariau,dabar ruosiuosi i ligonine pas vyra ir grisiu velai vaka…
nvjolcia6 parašė:
O kas vyrui?
Turi problemu du sikna,zarnom isangei,jau buvo 3 operacijos,kurios nepagelbejo,dabar buvo 4 operacija,kuri turetu isitaisyt Sita reikala,bet jau 3 sav Kaip Po jos o pagerejimo juokio o skausmai Baisiausi😢😢😢😢,taip neturtui buti,Tai ketvirtadieni vel pagulde tyrimam,patikrai,nezinia kada isleis ir Kiek dar ant biliutenio bus ir ar praeis tie skausmai,nes jis Net sedet negali,man terminas uz 17 dienu,ligonine uz 40 km,pati nevairuoju. Vat tokia dilema 🤔🤔🤔
Soniaa parašė:
Aciu,🌷🌷🌷bet daugiau ner kam to padaryt .reiktu gal ir daugiau namie prasisukt,bet jegos nelaidzia 😰😰😰
AgneHill parašė:
Na , tai prisipazinkit , kurios ,,zandus “ padejusios Ant sofos sedit per dienas , o kurias lizdo sukimo sindromas apsedes?![]()
![]()
:skalbimo-…
Užplaukia ir man tokie tvarkymosi debeseliai, tik va erzina, tai kad vakare vėl viskas būna aukštyn kojom, nes turiu labai aktyvų šunį namie (vokiečių aviganį), tai vakare visi žaislai būna ištampyti po butą, o dar jei ežere nusimaudęs būna, tai smėlio paplūdimiai nuo kailio, tai trūkstu iš pasiutimo. Dabar prisėdau atsipūsti, liko vonią išsišveisti.🚿😤
elma12314 parašė:
Užplaukia ir man tokie tvarkymosi debeseliai, tik va erzina, tai kad vakare vėl viskas būna aukštyn kojom, nes turiu labai aktyvų šunį namie (vokiečių aviganį), tai…
Kaip aš suprantu Jus.... turiu labradora namie 😫 ji taip šeriasi kad užtenka pusę val ir visas mano darbas veltui, o dabar dar ir ruja... niekada negalvojau kad mane tai taip siutins... 😰 aš net glostyti jos nenoriu, kad daugiau kailio nenukristų 😂 išleidau į balkoną iš ryto, nenoriu įleisti 😂
Aurelija89 parašė:
Kaip aš suprantu Jus.... turiu labradora namie 😫 ji taip šeriasi kad užtenka pusę val ir visas mano darbas veltui, o dabar dar ir ruja... niekada negalvojau kad man…
gal jusu labradore noretu labradoriuku?
musu vaikinas kitais metais panos ieskos

Kocikiuks parašė:
gal jusu labradore noretu labradoriuku?musu vaikinas kitais metais panos ieskos
![]()
![]()
Gaila, bet mūsų panelė niekada neturės palikuonių, jai diagnozuota AD, nežinom kokio lygio, bet nenorim rizikuoti 😑
Man, kaip ir daugumai, valymo ir tvarkymo manija uzeina, tik ji buna tokia nuolatine. Pvz kiekviena sestadieni nuo a iki z, o paprastom dienom tik plaunu grindis ir dulkes valau, tai labai pikta kai buna namai svarus ir kas nors pripurvina ir atseit nemato. Tikrai gaila, kad neimanoma apsitvarkyti ir nuspausti koki mygtuka SAVE 😊 jau pradedu galvoti, kad visai noreciau, kad pilvas nusileistu ir nors kokie simptomai atsirastu. Nes nu nera ju 😯 kartais maudzia kaip per mm, bet tik karta dienoj, na pilvas kieteja dar. Su pirmu vaiku, tai kad pernesiojau 2 savaites, dar ir skatino gimdyma, nes neatsidarinejo kaklelis, kankinausi 19 valandu, bet tai buvo pries beveik 14 metu. Ar jus, mamytes, jauciat jau artejancio gimdymo pozymius?
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai