Nepriklausomybe parašė:
Aha, jau viska issinagrinejau ? teks pasakyti ??
Na matau kad jums jau 16 sav. tai nera labai anksti, o jei kitaip neisleidzia pas gydytoja, kitos iseities nera
tik nervina, kad tada dazniausiai suzino visi
Nepriklausomybe parašė:
Aha, jau viska issinagrinejau ? teks pasakyti ??
Na matau kad jums jau 16 sav. tai nera labai anksti, o jei kitaip neisleidzia pas gydytoja, kitos iseities nera
tik nervina, kad tada dazniausiai suzino visi
Yvette parašė:
Na matau kad jums jau 16 sav. tai nera labai anksti, o jei kitaip neisleidzia pas gydytoja, kitos iseities neratik nervina, kad tada dazniausiai suzino visi…
Aga. Na vistiek suzinos visi vieba diena? teks pasisakyti..
Beata.r. parašė:
labai daug man cia rase. nebilet man karsiologas israse isgerti kai sukyla, dazniausiai man pulsas kyla o ne spaudimas. siauliuose esu viena su draugu ir vaiku. tad…
Ar jūs tikrinotės skydliaukę? Ta prasme skydliaukės hormonų tyrimus? Būna susiję su permušimais, didesniu pulsu. Skydliaukės hiperfunkcija. Nesu tikra, bet kiek girdėjau - būna, kad nėštumo metu susisuka taip organizmui, jei buvo polinkis. Tarp kitko, sutrikus skydliaukei dažnai fiksuojami su depresija susiję simptomai.
Kraujyje nustatomi padidinti skydliaukės hormonų - tiroksino ir trijodtironino - kiekiai, juos greičiausiai pati galit išsitirt laboratorijoj.
Nepriklausomybe parašė:
Aga. Na vistiek suzinos visi vieba diena? teks pasisakyti..
O kodėl slepiate? džiaugsmu reikia dalintis, reikia džiaugtis nėštumu, jaustis ipatingai
Pradžioje nereikia skubeti, bet dabar jau greit 4mėnesiukai
as_as_as parašė:
Zodziu tempa jau 38, nugaros virsutines dalies ( tarp menciu) skausmas didelis, nesuprantu, kas darosi.. nera ne kosulio, nieko..![]()
![]()
![]()
Oi vargeli... Keliaukit pas gydytoja butinai.
niurzge parašė:
Oi vargeli... Keliaukit pas gydytoja butinai.![]()
Labas rytas, ruosiuosi pas daktara jau. Keista pasirode tai, kad pasiskambinus registraturoje pasake, jog registruoja pas seimos gydytoja, o ne pas gine. Kazkaip galvojau, jei jau nescia, tai visais klausimais pas gine...Na bet turbut klydau, nes juk logiska, kad gines "priziuri nestuma", o persalimo turbut negydo...
as_as_as parašė:
Labas rytas, ruosiuosi pas daktara jau. Keista pasirode tai, kad pasiskambinus registraturoje pasake, jog registruoja pas seimos gydytoja, o ne pas gine. Kazkaip ga…
Labas rytas. Tikrai viskas logiška.
Apžiūrės šeimos gydytoja ir jei reikės nusiųs pas dar kokį kitą gydytoją.
KamGuda parašė:
O kodėl slepiate? džiaugsmu reikia dalintis, reikia džiaugtis nėštumu, jaustis ipatingaiPradžioje nereikia skubeti, bet dabar jau greit 4mėnesiukai :)…
Neslepiu ? tiesiog esu po ivf, suek tiek daugiau riziku. Artimieji zino, darbdavys kol kas ne ?
Beata.r. parašė:
kada pradesit ruosti lauknesiuka savo leliukams, pirkist lovytes ir vezimelius? i kokius rubelius labiau demesio kreipiat nes vis del to ne vasara bus jau. geguziuk…
Aš jau po truputį žiūrinėju.
Ema.. parašė:
Ar jūs tikrinotės skydliaukę? Ta prasme skydliaukės hormonų tyrimus? Būna susiję su permušimais, didesniu pulsu. Skydliaukės hiperfunkcija. Nesu tikra, bet kiek gir…
skyldiaukes pamitimai yra, kardiograma ta pati rodo, bet visi vienu eina, kad tai neitakoja sirdies ritmo
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai