Sveikos neštukės!
Aš iš Vilniaus. ~35 m. Lankausi VGN pas Razumą. Rytoj planuoju eiti normaliam vizitui su šlapimais ir echo, nes jau 13 sav.bus...
Dėl vitaminų - irgi esu skeptikė. Jeigu tyrimai geri - nežadu remti farmacininkų! Kategoriškai!
Dėl kosulio. Kiek pačiai teko susidurti, nuo dažno ir stipraus kosulio labai susispazmuoja ir susiveržia gimda, o tai nėra gerai. Būtina daugiau skysčių ir ieškoti variantų kaip tą kosulį palengvinti. Prižiūrintis šeimos gydytojas ar ginekologas privalo žinoti, stebėti ir patarti kaip elgtis kiekvienos neštukės konkrečių atveju... Kaip jau ne kartą kalbėjome, kas vienai nepakenks, tas kitai gali pakenkti.
Savo vyresniems vaikams pranešiau apie neštumą paprastai - nes jos tiesiog rado mano neštumo testą ir pradėjo klausti kas čia per termometras....
kas savaitę skaitom kaip auga leliukas, kokio dydžio... skaičiuoja savaites...
Tėvams irgi pranešėm paprastai. Be jokių mandrybių. Mano mama pasakė, o siaubas, o tėtis - kad esam šaunuoliai, kad nekartojam jų klaidų...(matyt gal buvo minčių, bet neišdrįso)...
Tėvams trūputį šokas, nes gaus iškart 2 leliukus 3 mėn skirtumu, nes brolio žmona laukiasi