lauravala parašė:
O kam terminas birzelio 2?
na pagal TD skaiciuokle man
lauksiu ja gydytoja pasakys...
lauravala parašė:
O kam terminas birzelio 2?
na pagal TD skaiciuokle man
lauksiu ja gydytoja pasakys...
Iinutia parašė:
Musu pirmoji nuotraukyte![]()
Puikiai! Sveikinimai!
O kiek tiksliai jums laiko?
Man rytoj pirmasis echo paskirtas gydytojo ir rytoj lygiai 5 sav sueina, įdomu ar jau matis ką nors
Zaneta_P parašė:
na pagal TD skaiciuokle manlauksiu ja gydytoja pasakys...
Kada eisit? As siandien prasukau ratuka pro skyriu bet neuzejau,sakiau palauksiu 8 savaites.
Suzana parašė:
Sveikos mamytes. Kaip dziugu skaityti jusu istorijas ir dziaugiuosi kartu su jumis uz jus visas. O vat del savea negaliu dziaugtis. Bliaunu nuo pat ryto? dar siandi…
Man paskutinės mmm buvo 08.24, HCG dariausi tą pačia dieną kaip ir tūrėjo būti kitos numatomos mmm ir buvo 164.400.
Spieshka parašė:
Kaip jautiesi? ? malonu, aš irgi Agnė!ar pirmasis?
Ooo kaip faina
mano trecias nestumas trecias gimdymas butu bet vaikas tik 2 ...23 savt reikejo jau negyva isgimdyti
bet tikiuosi si kaeta viskas bus ok
Man lb maudzia pilva ir i sona daugiau , einu vakare echo isitikinti kad nestumas vietoje
Iinutia parašė:
Labai grazu
Iinutia parašė:
Kaip fainai
simsimona parašė:
Kaip gražu ?Kiek savaičių jums? ☺️
miegapelius parašė:
Kaip gražupriminkit, kiek jums laiko? Jau plaka širdutė?
Hettera parašė:
Man tos nuotraukytės visada kažkok kosmosas, nieko nesuprantuBet labai Jus sveikinu, nes nuotraukytė reiškia, kad viskas pas Jus gerai ir sėkmingai augate bei s…
JuMalu parašė:
Puikiai! Sveikinimai!O kiek tiksliai jums laiko?
Man rytoj pirmasis echo paskirtas gydytojo ir rytoj lygiai 5 sav sueina, įdomu ar jau matis ką nors :roll:…
AgneUgne parašė:
Labai grazu![]()
Aciu
skaciuokle rodo apie 5 sav, didzioji data numatoma - birzelio 5d.
Dare vaginalini echo ir tik vos pridejus ta aparaciuka, is karto pamaciau savo puslyte. Daktare ir sake, labai aiskiai matosi, kad nestumas, is puslytes dydzio sake kad pilnos 4 sav
. Tik israse parasyta "padidintos rizikos nestumas" , parase, kad seimos daktare siustu pas genetikus, nes pastota vartojant vaistus
Iinutia parašė:
Aciuskaciuokle rodo apie 5 sav, didzioji data numatoma - birzelio 5d.
Dare vaginalini echo ir tik vos pridejus ta aparaciuka, is karto pamaciau savo pus…
o kokius Jūs vaistus naudojot?
Iinutia parašė:
Aciuskaciuokle rodo apie 5 sav, didzioji data numatoma - birzelio 5d.
Dare vaginalini echo ir tik vos pridejus ta aparaciuka, is karto pamaciau savo pus…
Kokius vaistukus vartojot?
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai