Olberke parašė:
O kaip tada sprendėte tai, kai buvo mažesnis?
Bandykit deti ant pilvuko kai pavalgo
Olberke parašė:
Bandykit deti ant pilvuko kai pavalgo
Olberke parašė:
Na keldavom iprastai ant peties, kartais atsirugdavo, jei ne, vistiek paguldydavom ir dazniausiai rekt pradedavo, nesiodavom tiesiog, zagset pradedavo dazniausiai tada. Na budavo daznai neisraugintas, bet jei neverkdavo tai guldydavom ir tiek, vistiek kol mazas visada "ant akiu".
Aurineja parašė:
Mes duodam didele,kur vyresniam vaikui skirta, bet kadangi pirmas dienas reanimacijoj buvo tai ten gavo tokia "monstriska" tai visos mazos jam kaip pasityciojimas :…
Ziaukcioja ir nuo tu visai maziukiu
Rutaka parašė:
Turiu 3 rūšis, tai kai norėčiau, kad imtų čiulptuką, visas iš eilės bandau ir galų gale vis tiek nė vienos neima 🥴
Pas mus tas pats, dar liko viltis su avent ta kur pirsta i vidu gali idet, gal matet apie ka as?
Tiesa mano abu vyresneliai soskes paeme 4menesiu 😏
Mėtall parašė:
Nemaitinu jau 5 sav , o kg vis dar plius 10 😳 kaip nekrenta taip nekrenta ir atrodo lb mažai valgau bet kažkaip stovi vietoj . Bandau namie pratimuku padaryt ,ga…
Atvirksciai maitinant greiciau krenta 🤔
onnellisuus parašė:
Zinokit man buvo viena nakti atsikeliu,nezinau kas daros, desinej kruti toks skausmas,o joje pieno max 20ml buna kartais is vis tuscia. Dvi dienas kentejau - masaza…
Galima ibuproma gerti iki 1200mg per para
onnellisuus parašė:
Zinokit man buvo viena nakti atsikeliu,nezinau kas daros, desinej kruti toks skausmas,o joje pieno max 20ml buna kartais is vis tuscia. Dvi dienas kentejau - masaza…
Man jau buvo uzdegimas su 40 temperatura ir skausmais, antibiotikus geriau.. buvau ir pas zindymo konsultante, ji man bande ta pieno sastovi istraukti rankomis, bet vis viena baigesi viskas priimamajame su ekstra tyrimais ir antibiotiku savaite 🥺 dabar vel baisiai to bijau... Turiu antibiotiku, tai galvoju, gal pradeti gerti. Nes ziauriai bijau uzdegimo ir vel 😭
Aero199 parašė:
Gal bandykit karstas dusas bei lengvas masazas kad pradetu pienas pats teketi ir kelis kartus maitinti is tos pacios kruties bei kad vaikas smakru liestusi toj viet…
Bandziau jau, dusas ir masazas nepadejo, bandziau visaip masazuot ir nusitraukt ir guzas kaip buves 🥺
Pikciuk parašė:
Kai pas mane buvo guzas liepiau vyrui po karštu dušu masažuot. Kai išėjo tie "užsistovėjusio pieno siūlai" daviau žyst dukrai. Bet aš verkiau iš skausmo kai vyras m…
Svarbiausia, kad man kol kas neskauda, tik nebent stipriau paspaudus, bet guzas didelis gan, vis bandau masazuoti, saldyti, vaikui duoti, bet kaip i siena atsimusant... Mazylis neturi tiek jegos istraukti guza, nes siaip pas mane labai lengvai pienas teka, kai atleidzia, tai apskritai nereikia jokiu pastangu, ciurkle bega 😟 uztat dabar jis pyksta ir rekia, jei ilgiau bandau ji prie tos kruties glausti 😞 man jau kai buvo mastitas, bijau apie tai pagalvoti 😭
Pavasaris2019 parašė:
As naudoju canpol, kai matau, kad su papuliu pradeda zaisti ir migdosi tai vietoj papulio ikisu soske, pora kartu pavyko apgauti ir uzmigo ne ant paplio bet su sosk…
Aurineja parašė:
Na keldavom iprastai ant peties, kartais atsirugdavo, jei ne, vistiek paguldydavom ir dazniausiai rekt pradedavo, nesiodavom tiesiog, zagset pradedavo dazniausiai t…
Manoji taip pat ne visada atrūgsta, kad ir kaip nešiočiau. Rodos taip pat nepriryja oro, bet gulint atpila. Bet pastebėjau, kad atpila tada, kai tuštiba abi krūtis,tai vadinas persirijo, o neduok tai užklyks🙂
Leinall parašė:
O.man zinot ka pasiule paprasta pipete stikline ... ja su verdanciu vandenu praplaut, nuimt ta guma ir viskas, na nebandem. Windi pirkau.. bet po 1e uz ta kateteriu…
Parasykit ar padejo windi, nes dabar vel ikisau ta savo tai rezultato nebuvo
Katama parašė:
Šiandien buvome mėnesio vizitui pas gydytoją, tai mūsų kukulis per mėnesį priaugo 1.8 kg 😳 jei tokiais tempais ir toliau... 😄
Mano per tris savaites 1.3 kg
Ketrin parašė:
Mano per tris savaites 1.3 kg
Maniskis lygiai 2kg per menesi. Bet cia dar nieko nereiskia. Mano visi vaikai pirmus menesiis pavarydavo, o paskui stodavo augti ir visi kurie net mazai priaugdavo, pralenkdavo, dabar prie smulkesniu vyresneliai..
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai