megstusurelius parašė:
Aciu! ♥️🌻
Dziugu girdeti kad viskas gerai baigesi 🤗
megstusurelius parašė:
Aciu! ♥️🌻
Dziugu girdeti kad viskas gerai baigesi 🤗
megstusurelius parašė:
Aciu! ♥️🌻
Jums gerai
aš laukiu vyro, kad galėtų pabūti su vaiku, o aš galėčiau užsidaryt duše, nes iš po nakties skauda vieną pusę krūties 😬
Leinall parašė:
Galit pasakyt, jei man gimdymo atostogos baigiasi vasario 16d, kada reikis rasyt prasyma darbdaviui del vaiko prieziuros atostogu ir i sodra pildyt?![]()
14 dienu, pries pasibaigiant nga
Ketrin parašė:
Gal kuri nesioja vaika nesykleje?bandziau ideti bet verki nepatinka jam.o. taip buti patogu ji nesioti o ne laikyti pastoviai ant ranku![]()
Is pradziu, gali nepatikti. Pratinti, po truputi namuose, prioras veliau ir patiks. Man puske pasakojo, kad butrnt taip su jos mergaite it nesiokle buvo.
Ketrin parašė:
Gal kuri nesioja vaika nesykleje?bandziau ideti bet verki nepatinka jam.o. taip buti patogu ji nesioti o ne laikyti pastoviai ant ranku![]()
Kai pirkau nesiokle tai ir patare vaika ten pratint jai jis geriausios nuotaikos buna
nusipirkau ir dar nenaudoju, nors nuo gimimo galima bet dar palauksiu iki kokiu 3 men
Olberke parašė:
Mes ir darėm valgymus su pertraukomis, bet jis tik pradeda verkti ar, tiksliau, klykti, nes nori valgyti ir tai nesibaigdavo atsirūgimu. Situacija geresnė, kada mai…
Mūsų ir su piktumais keliamas, bet iš daug bandymų atrandi, kaip ar aukščiau pakelti ar atsilenkti pačiam tai atgal tai į priekį (tarsi pasiūbuot), tada mažiau pyksta. Mes pradėjome aukščiau kelti tiesiog, prilaikant aišku, bet galvą ir rankytes ant savo peties, tada labiau prisispaudžia krūtinė. Bet tai ir negarantuoja, kad atsirugs :). Mes po gydytojos parodymo, tik supratom, kad keliukai nebuvo į šonus (ilgai statėsi klubai), tai spec. pradėjau daryti varliuko pozą ir pagerėjo klubams, bei pagaliau krūtinė prisispaudžia ir pilvas norm, kai keli atrūginti. Gal ir Jums? Kiti ant kelių deda galva žemyn, ar matėt, kur pavaizduota? Gal tikrai nevisada ir yra jūsiškiui ką atsirūgti.
Aš vsikjuostėje po namus, bet miegui, nes mažas nemėgsta būti nusuktas - reikia viska stebėti; mano irgi nlb nori, bet tokį besimigdantį įkišu ir būna gerai, dar palinguoju, jei zurzgia ur dažnai ižmiega ;) aš tik mėnuo po gimimo pradėjau naudoti, reikėjo ankščiau pradėti pratinti ;)Ketrin parašė:
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai