megstusurelius parašė:
Sveikos 🌻
Kaip sau padet ir isnaikinti guza krutyje? Bandziau:
Aš bent kai gūziuką pradedu jausti, tai maitinu ir labai stipriai tuo pačiu metu madažuoju tč gūziuką. Skauda labai tuo metu, bet po to viskas išsivaikšto
megstusurelius parašė:
Sveikos 🌻
Kaip sau padet ir isnaikinti guza krutyje? Bandziau:
Aš bent kai gūziuką pradedu jausti, tai maitinu ir labai stipriai tuo pačiu metu madažuoju tč gūziuką. Skauda labai tuo metu, bet po to viskas išsivaikšto
Kruoppytė parašė:
Aukščiau raset kad per 3sav 800..dabar jau gaunasi per mėn 600..kokie čia skaičiavimai 🤔
cia gydytoja man taip paskaiciavo 😀 kad per 4 d. 80 gr, tai per men priaugs mzdg 600, kas anot jos, mazai 😀 nors pries sita pasverima keturiu dienu, vaikas per 3 sav priaugo 800 gr. :))
wilddreamm parašė:
cia gydytoja man taip paskaiciavo 😀 kad per 4 d. 80 gr, tai per men priaugs mzdg 600, kas anot jos, mazai 😀 nors pries sita pasverima keturiu dienu, vaikas per 3 sa…
O die.. Mažiau klausykite tokios gyd. Gerai priaugo vaikas ir misinuko nereikia
onnellisuus parašė:
Zinokit man buvo viena nakti atsikeliu,nezinau kas daros, desinej kruti toks skausmas,o joje pieno max 20ml buna kartais is vis tuscia. Dvi dienas kentejau - masaza…
Žindant galima ibuproma gerti 😊 man irgi jos padėjo, kai guzai buvo sušokę.
Katama parašė:
Aš jau nežinau, susirūpinau kad per daug priaugo. Mes su vyru abu smulkūs ir liekni, giminėj irgi aukštaūgių stambuolių nėra... na, gal kitais mėnesiais tiek daug n…
Maniškis priaugo 1.7kg, daktarė tik pasidžiaugė, kad puikiai auginame svorį. O po to mažiukams, kai pradeda šliaužti ar aktyviau judėti, tas svoris taip nebeauga ir žandai nesipučia 😊
wilddreamm parašė:
mes per 3 sav 800 gr priaugom. sake gerai. o dabar pasvere po 4 dienu, buvo + 80 gr. sake mazai, damaitint pm. bet kol kas neduodu. atrodo pavalgo ir istustina, ir …
Taigi vaikinukai auga šuoliais, min turi būti 500g per mėnesį, tai jei mažiukas guvus, šlapinasi pakankamai tikrai nereikia primaitinti 😊
Pati žinau, tie galvojimai didžiausi mūsų priešai gali būti... kaip aš bijojau kad pienuko neužtenka, nors kaip ir viskas su vaiku buvo, bet vat man susišvietė ;D o per mėnesio apžiūrą prieaugis kosminis... Nu tai vadinasi man reikia su savo smegenis padirbti 😊
Olberke parašė:
Aš suprantu, kad reikia, dėl to ir klausiu gal turite, kokių patarimų, nes arba jis labai tvarkingai valgo ir nepriryja oro arba nežinau![]()
Mėtall parašė:
Nemaitinu jau 5 sav , o kg vis dar plius 10 😳 kaip nekrenta taip nekrenta ir atrodo lb mažai valgau bet kažkaip stovi vietoj . Bandau namie pratimuku padaryt ,ga…
Aš vakar buvau pas ginekologe tai sakė nenorek neseniai vaiką pagimdei ir neprisigalvok dietų nes tik po 3men organizmas atsigauna.
Leinall parašė:
Galit pasakyt, jei man gimdymo atostogos baigiasi vasario 16d, kada reikis rasyt prasyma darbdaviui del vaiko prieziuros atostogu ir i sodra pildyt?![]()
Mano tą.pati data .domina
Mėtall parašė:
Mamytės ka planuojat daryt dėl meningoko ? Ar skiepisit ? Drauge siendien apsilankius sakė kad pati gyd jai sakė neskiepit nes vaikas gali po 10 metu invalidu pali…
Zinot cia su skiepais diskusijos neveskim, nes maciau kaip kitose grupese kapojasi
as asmeniskai planuoju skiepyti labai nesigilindama, bet nelaikau skiepu panceja. Mane nervina tokios situacijos kaip lietuvoj ci buvo pries kelis men, skiepytas vaikutis nuo pneumonijos mire ir tada visi choru kad ne nuo tos atmainos kur skiepija, tai nutikus nelaimei visada atsiras pasiteisinimai
as bijau neskiepyt, o kad skiepai apsaugos irgi nesu tikra, bet siuo atveju pasirinkau pozicija plaukti pasroviui.
5 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai