Birzele5 parašė:
Ar pas ka nors liko tik 2 miegai? Toks jausmas,kad jau nori miegoti tik 2 miegus..
Pas mus irgi apie sav. 2 miegai
Birzele5 parašė:
Ar pas ka nors liko tik 2 miegai? Toks jausmas,kad jau nori miegoti tik 2 miegus..
Pas mus irgi apie sav. 2 miegai
I.D.O.L. parašė:
Aisku nera kur skubeti, bet tai o ka daryt, kad stojasi 😁 as tai niekada nei statydavau, nei i vaikstynes kisdavau, kad tipo mokinkis eiti. Bet nu moka atsiklaupti …
Tai nieko nepadarysi, tik gaudyti
mano tik graziai sedi na jau pabando ant sono verstis ir kibtis bet man ramu kad neropoja
su maistu irgi ne visada itinka ir tenka maitint su apgavystem..
uzpuole maziuke liga, praeita nakti lot pradejo tai vezem i ligonine parodyt bet viskas ok nosis ta kalta niekaip nuo slogos neissivaduojam...miega lauke kad dregmes gautu nors ir namie du drekintuvai ir rodo pakankamai dregmes
laimav parašė:
Manoji irgi stipri, bet tikrai ramiau, kai palikai vaiką ir randi beveik toje pačioje vietoje, nei ištisai akis įbedus stebėti, kad kur galvos nenusibalnotų…
Oj jauciu atsiimsiu uz visas ramias dienas kai prades vaiksciot 😂 jau dabar tetis viesulu vadina, o dar sliauzt normaliai nemoka 😆
Nepasimetusi parašė:
Oj jauciu atsiimsiu uz visas ramias dienas kai prades vaiksciot 😂 jau dabar tetis viesulu vadina, o dar sliauzt normaliai nemoka 😆
Maniškė ir gėlės lapus skabo, tai ištisai stebėti reikia
su sūnumi taip nebuvo, nes bijodavo, bet dabar kaip arklys visur varo, o sesei puikus pavyzdys
neringoselis parašė:
Man, kai laukiaus mazosios visi sake, kad jei bus kaip brolis, tai negalesim sustot. Bet as visada itariau, kad uoj parodys kas ir kaip ji
![]()
Nu va. Bus stabdis🤣
laimav parašė:
Maniškė ir gėlės lapus skabo, tai ištisai stebėti reikiasu sūnumi taip nebuvo, nes bijodavo, bet dabar kaip arklys visur varo, o sesei puikus pavyzdys :D…
Nu čia jau aukštas pilotažas 🙈🤣
laimav parašė:
Maniškė ir gėlės lapus skabo, tai ištisai stebėti reikiasu sūnumi taip nebuvo, nes bijodavo, bet dabar kaip arklys visur varo, o sesei puikus pavyzdys :D…
As dar taip saviskio negaliu palikti, nes nemoka graziai nuo stovimos padeties iki sedimos ar ropojimo pereiti 🙈 Kartais jau iseina atsisesti, bet dazniausiai nusibaladotu 🙈 Kartais norisi kokio narvelio, kad galeciau prie kompo prisesti bent trumpam laiskus atsakyti 🙈 Tai vienintelis kas pavyksta tai isodinu i kedute ir pridedu visokiu nematytu rakandu...bet neilgam 🤷♀️
laimav parašė:
Nerealiai!
mes irgi sita sliauztinuka turim, matau jus kita svorio kategorija
pas mane kelios dideles geles ant zemes svoti, kazin koks ju likimas
dar reikia patikrinti ar nenuodingos, vis nesusiruosiu.
Pietum atidariau marmaluzi tyrele: cukinija, brokolis ir ziedinis kopustas, paragavau viau slykstus skonis, nu galvoju su sita bus sunku vaidinti, kad skaniai valgau.. nu ir ka poniutei kad patiko!
Suvalge beveik puse indelio, kazkur 50 gramu, zodziu as euforijoj
iki siol stengiausi kuo skaniau isvirti, gal reikia pradet kaip tik neskaniai (man), nesaldziai gamint
Nepasimetusi parašė:
Pietum atidariau marmaluzi tyrele: cukinija, brokolis ir ziedinis kopustas, paragavau viau slykstus skonis, nu galvoju su sita bus sunku vaidinti, kad skaniai valga…
Skoniai tikrai nesutampa 😁 o tai visos saldzios pas jus?
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai