ppuppsica parašė:
Sveikinimai. Tokie pat leliuku duomenys. 🥰🥰Ramiu nakteliu.
Ir jūsų leliukui 50cm rūbeliai netinka?
aš prisidėjau per mažų. 😁
ppuppsica parašė:
Sveikinimai. Tokie pat leliuku duomenys. 🥰🥰Ramiu nakteliu.
Ir jūsų leliukui 50cm rūbeliai netinka?
aš prisidėjau per mažų. 😁
2019liepa parašė:
Merginos, o visoms daro echo prieš pabaigą? Man darė 34 sav., sakė viskas lux ir kažkaip apie kitą echo net nieko nesakėo visoms žiūriu dar ir pabaigoje daro...…
Man ir taip pat darė 35. Sakė jei atvažiuosiu 39 savaičių, tai dar padarys, jei ne, tai ne.
sandrute8 parašė:
Sveikos,siandien po apziuros gydytoja pasake kad per daug vaisiaus vandenu🤷♀️😔 gal dar kazkas susiduret? Ir mano lelytes svoris 3760g🙈
O kiek jums vandenų rodo? Pas mane 19,3
smalsuolesu parašė:
Jau tiek daug pagimdziusiu, kitom lieka 2 savaites ar maziau 😯🥰 O mum dabar tik 36sav pradzia, tai laukiam liepos 30d. Kai pasiziu kaip gerai, jau kai kurios supuoj…
Mano terminas 31d. taip, kad aš paskutinė 🤣🤣
A-guste parašė:
Mano terminas 31d. taip, kad aš paskutinė 🤣🤣
Mano irgi 😂
Mufka parašė:
Mano irgi 😂
O pagal echo kada? Nes pagal echo, tai man 26d. Bet turiu nuojautą, kad pasirodys ankščiau, jau einant atrodo, kad pamesiu vaiką 😁😁 pilvą neštis norisi, nors nėra labai didelis jis pas mane
sim-ali parašė:
Na siandien nuejau 9km vaiksciojau po kalnus,laiptais, suvalgiau puse ananaso bus matyt kas bus,o gal i niekotik tarpkoji sopa..
jau vyro nelausiu siandi…
prajuokinot su vyru:))
A-guste parašė:
O pagal echo kada? Nes pagal echo, tai man 26d. Bet turiu nuojautą, kad pasirodys ankščiau, jau einant atrodo, kad pamesiu vaiką 😁😁 pilvą neštis norisi, nors nėra l…
Per sy nėštumą nuojauta mane apgavo, galvojau jog irgi pagimdysiu apie 37 savaite, o va gimė likus 2d iki termino 😁
meshku parašė:
Sveikos merginosturiu tokį klausimą higienos. Niekada neturėjau didelės krūtinės, dabar paaugus krūtinei, po ja nuolat man "šlapia", po to nutrina, tempia. Ko t…
Kaip ir kitos forumietės - tegaliu patarti atitaikyti liemenėlę. Jeigu matuotis parduotuvėje, tai vertėtų pabandyti užsidėti ir kiek didesnę, pažiūrėti su kuria smagiau. Labai svarbu, kad nespaustų po krūtine, geriau tegul bus laisviau. Pakietinti kaušeliai, bet be didinančių įdėklų. Plačios petnešėlės. Didelėms krūtinėms pasiteisina Balcony/Balconette tipo liemenėlės. Gerai prilaiko, suteikia gražią apvalią formą, puikiai atkelia krūtis ir neleidžia trintis į odą. Tik tokio tipo perku nuo to laiko, kai krūtinė pasiekė F dydį ( dabar išvis pasiutimas - H). Jeigu nepatinka liemenėlės su lankeliais, tinka sportinės liemenėlės. Dydžiams nuo D labai geras (deja - nepigus) variantas - Shock absorber Ultimate run bra. Labai tvirtai prilaiko krūtinę, nepalyginsi su kitų gamintojų sportinėmis liemenėlėmis (man bėgiojimui buvo nepakeičiama, neleisdavo kalatotis krūtinei).
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai