SIM04 parašė:
Drauge nesenai gimde trecia vaika..irgi sake iskart isbego visi vandenys..ir po 15min kosmosas....saremiai be pertraukos.. ir nuvaziavus i ligonine gime uz 30min...…
Oho, dar taip būna!!🤩😨
SIM04 parašė:
Drauge nesenai gimde trecia vaika..irgi sake iskart isbego visi vandenys..ir po 15min kosmosas....saremiai be pertraukos.. ir nuvaziavus i ligonine gime uz 30min...…
Oho, dar taip būna!!🤩😨
Gummy_Bear parašė:
O kas ten merginos info buvot įmetusios dėl gimdymo su vyrais? Kad lygtai svarsto leisti? Kažkaip pramečiau akimis,galvodama kad čia tik užsieny taip 🙄
Ten buvo peticija pasirasyt..kad butu leiziama vyrams dyvaut gimdyme LT
norvegijoj virs 5000 infekuotu korona,bet cia vis dar leidzia dalyvaut vyrui arba kitam asmeniui...o LT gan ramu ir neleidzia🤦♀️
SIM04 parašė:
Ten buvo peticija pasirasyt..kad butu leiziama vyrams dyvaut gimdyme LTnorvegijoj virs 5000 infekuotu korona,bet cia vis dar leidzia dalyvaut vyrui arba kitam as…
Aaa, aišku,sakau gal svarsto ir lt leisti ar ne
Lauritita parašė:
As jau ne pirma kart skaitau, kad sako, jog turi siuntima. Tai cia kam? Is priziurincio gydytojo i gimdymo namus jos reikalingas ar kaip? Su pirmu, atvaziau tiesiog…
As nezinau kodel ji israse..cia gal labiau kad po termino nuvaziuoji patikrai jis reikalingas?kaip ir visur i ligonines vaziuojant?Gimdymui aisku kitaip nes tai butina pagalba.Su pirmaja as is pirmos dienos stacionare buvau paguldyta del spaudimo,savaitei po termino iki kol nusprende skatint 🌸
Lauritita parašė:
As jau ne pirma kart skaitau, kad sako, jog turi siuntima. Tai cia kam? Is priziurincio gydytojo i gimdymo namus jos reikalingas ar kaip? Su pirmu, atvaziau tiesiog…
Kaip tik del to skambinau siandien savo gydytojai, tai sake siuntimas nebutinas. Tai as vaziuosiu be jokio siuntimo, nesciosios knygele ir dokumentas svarbiausia 🙂
Lauritita parašė:
Aš su pirmąja gavau siuntimą, nes jau buvau pernešiojusi ir guldė į pataloginį pastoviam stebėjimui. Jei nepernešiosit ir nelieps gultis visų pirma ten tai ir nereikės 🤔 na čia tik aš manau taip 😊
AndželikaD parašė:
Aš su pirmąja gavau siuntimą, nes jau buvau pernešiojusi ir guldė į pataloginį pastoviam stebėjimui. Jei nepernešiosit ir nelieps gultis visų pirma ten tai ir nerei…
Kad ir pernesiojus jokio siuntimo nereikia.
Maja84 parašė:
Aš sakau savo situaciją. Nežinau kaip kitur. 😉✌️
Maja84 parašė:
Man irgi pernesiojus israse siuntimą, liepė gultis stebejimui
16 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai