Patrici_ja parašė:
Nemato reikalo skatinti gimdymo 🤷🏻♀️ Kakleli apziurejo, tai i gimdyma isvis nepanasu.
Na svarbu,kad po priežiūra esat 😉 jeigu jau kas bus ne taip,tai ir extra cp galės padaryti.
Patrici_ja parašė:
Nemato reikalo skatinti gimdymo 🤷🏻♀️ Kakleli apziurejo, tai i gimdyma isvis nepanasu.
Na svarbu,kad po priežiūra esat 😉 jeigu jau kas bus ne taip,tai ir extra cp galės padaryti.
MamaG parašė:
Vaziuojant gimdyti siuntimo reikia???![]()
Man išrašė;)
SIM04 parašė:
Nu idomu ko jis aprimo taip,gal del to ,kad mama juda kruta ,tai ilsisi uz abu🤔🤷♀️
Aciu uz gerus linkejimus ❤️
Gummy_Bear parašė:
As buciau nieko pries 🙈 ramiau butu, jei jau galeciau savo mazyli ant ranku laikyti ❤️
Patrici_ja parašė:
As buciau nieko pries 🙈 ramiau butu, jei jau galeciau savo mazyli ant ranku laikyti ❤️
Kai pagalvoju kokie skausmai laukia,aš irgi cp norėčiau 😄 o echoskopo nedarė? Būna kad lelius juda, echo matosi,o per pilvą nesijaučia. O gal žiūrėk kokia virkštelė apsisukusi?
Aniria parašė:
Kiekviena salis turi savo sistema, kodel stebites?
Ar visos salys turi daryti kaip Lietuva daro?😁
Ne,tiesiog ten ilgai pragyvenau nuo paauglystes tai ju sistema zinau ir jie visad buvo atbuli kaip veziai🤷🏻♀️
Gummy_Bear parašė:
Kaip gerai toms,kurios greitai gimdo 😏 baltai pavydžiu 🤗 mane pastarosiomis dienomis žiauriai saldumynai traukia, daug valgyt noriu,nors ir taip lelius 37sav.buvo v…
Mane tai traukia savaite saldziai,tai ne...bet dabar dazniausiai nakti prabundu tooookia alkana..arba ryte..anksciau taip nebudavo
Apie leliuko svori net neisivaizduoju..tik viena kart dare scana 23sav..Siaip svoris mano siai dienai +13.. pavalgyt noris daugiau,kaip anksciau,tik kad ner vietos..vos pradedu valgyt,o sotumas ateina ir vsio..akys nori,bet negaliu
Rroberta parašė:
Kiek atsimenu po pirmo, tai visuomet po vieną, bet dabar aš mokamos paprašiau![]()
Su pirma jo ir aš viena gulėjau, kiek dabar mokama kainuoja? 😊
wiolcik parašė:
Kazkaip galvoju, kad pagimde, nes jau senokai nieko nerase forume![]()
Greičiausiai☺️ Nu nebent dar nusprendė atsiriboti šiek tiek, kad dar daugiau nestresuotų. Čia jau mamytėm gimsta leliukai viens po kito, tai gal nusprendė neskaityti forumo, kol pagimdys pati🤔🙂
105 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai