Buzhule parašė:
Na, per 3 men priaugo mažai tik 300 g (prieš tai 1.2 kg ir 0.7 kg), nors dar normos ribose, bet atseit reikėtų sunerimti ir pabandyti maitinti mišiniu...
O šiaip pats kūdikis dažnai valgo?
Buzhule parašė:
Na, per 3 men priaugo mažai tik 300 g (prieš tai 1.2 kg ir 0.7 kg), nors dar normos ribose, bet atseit reikėtų sunerimti ir pabandyti maitinti mišiniu...
O šiaip pats kūdikis dažnai valgo?
Austeja_ parašė:
Mano vaikas irzlus, nes jam pučia pilvą. Šlapinasi, turbūt, dvigubai tiek, kiek minimaliai turėtų. Jei pati matot, kad irzlumas ne dėl to, siųskit velniop tokius pa…
Na, mums Čiulptukas padarė meškos paslaugą ir pradėjo prasčiau imti krūtį, gal aptingo ir todėl mažiau valgo, nenori traukti ir rėkia...
Austeja_ parašė:
Mano vaikas irzlus, nes jam pučia pilvą. Šlapinasi, turbūt, dvigubai tiek, kiek minimaliai turėtų. Jei pati matot, kad irzlumas ne dėl to, siųskit velniop tokius pa…
Moterys aš nežinau gal mesit į manę akmenį, be to aš pati maitinu mp dukrelę, bet aš visada stebiuosi, kad moterys kažkodėl noriu būti "dakterėmis" ar "apsimeta" turinčios pvz medicinį išsilavinimą, ir čia aš apskritai apie labai daug situacijų... pvz mums čiulptuką patarė pratinti dėl plokščios burnytės, tos moterys kurios "žindymo fanatikės" pasakytu pipiec čiulptukas sugadins sukandimą, vaikas nebeima papo ir t.t tačiau apžiūrėjus medikui mano vaiką aš suprantu, kad jis kažką įžvelgia, man tai pažiūrėjusi ta burna atrodo vienoda, nei aš ką suprantu nei ką + as pati matau tarkim idedu į lopšį savo dukrą ir ji rekia, duodu tute ir nusiramina, tai reiškias jai reikia to nusiraminimo. Arba neduok buteliuko nes viskas papo nebeims, nu ką aš žinau tenka vaiką vyrui palikti, o pačiai su reikalais išbėgti valandėlei nu ir nieko, ima kaip ėmęs. Pati pačioje pradžioje daviau mišinio kol užkūriau fabrikėlį, ir normalei pieno atsirado, vaikas krūtinę ima. Kažkodėl jeigu gyd pasiūlo kažkokią alternatyvą iškart tas gyd jau labai blogas! Reikia keisti! Nu come on, jei vaikas irzlus, nemiega, verkia ir pan, tas kelis kart duotas mišinukas tikrai jau nepakenks, aš už zindymą jei yra tik galimybė ir tai nesukelia nepatogumų, bet taip pat aš už laiminga motinystę. ;)
Beabejo kiekvienas vaikas individualus, tačiau ačiū Dievui mums nei tute nei kartais duodamas buteliukas su mp įtakos zindymui nepadaro.
Ievamik parašė:
Moterys aš nežinau gal mesit į manę akmenį, be to aš pati maitinu mp dukrelę, bet aš visada stebiuosi, kad moterys kažkodėl noriu būti "dakterėmis" ar "apsimeta" tu…
Sutinku su jūsų komentarų. Tiesiog labai dažnai ne gydytojai, o aplinkiniai, tokius dalykus nustato ir mamos pasimeta.
Ievamik parašė:
Moterys aš nežinau gal mesit į manę akmenį, be to aš pati maitinu mp dukrelę, bet aš visada stebiuosi, kad moterys kažkodėl noriu būti "dakterėmis" ar "apsimeta" tu…
Ingka parašė:
Sutinku su jūsų komentarų. Tiesiog labai dažnai ne gydytojai, o aplinkiniai, tokius dalykus nustato ir mamos pasimeta.
Būtent,jeigu pastebėjote, to ir klausiame - KAS patarė. Man dėl čiultpuko, kad vaikas ramesnis būtų (ne dėl sąkandžio ar dar kažko) patarė kineziterapeutė. Man atrodo, tai ne visai jos sritis. Dėl pediatrų - klausimas, KIEK pasitikite, nes aš turiu galimybę vesti vaiką pas pediatrę, kuri mane prižiūrėjo vaikystėje. Dalykai per kelis dešimtmečius śiek tiek pasikeitė ir jau rezervuotai žiūrėčiau į patarimus. O visos babytės ir tetulės su savo patarimais - dar atskira kalba. Niekas nenori čia medikų vaizduoti, tiesiog tikrai ne į visus patarimus, net ir poliklinikos pediatrų, reikia žiūrėti rimtai. Nuostabu, kad jūsų vaikui nekenkia, bet yra ir šiaip sunkiau žindančių vaikų, jiems tikrai gali turėti įtakos kaio, beje, mama ir pastebi. Ir čia yra forumas, mes čia dalinamės savo įžvalgomis.
Mano irhi siom dienom labai irzlus, tai beveik non stop ant krūtinės laikai. Augimo šuolis ir uzsakinejam daugiau pienuko. Sunku, jau spenelius skauda truputį, bet tikiu, kad po kelių dienų baigsis🤔
3 mėnesį priaugo 500g. Gydytoja sakė, kad gerai labai. Nes daug mala kojom rankom jau. Nebeguli kaio anksčiau ir riebaliuku neaugina😁
Pabandykit daugiau maitinti, nuolat laikykit ant krūtinės ir turėtų atsirasti daugiau pieno. Miegokit kartu naktį, kad zistu visada, kai tik uzsimano😇
Pas mano maziuka kojytese padidejes raumenu tonusas, lankysim masazus ir mankstas. As pati tikrai nebuciau pastebejusi, nes kojytes kaip kojytes, tai dziaugiuosi savo poliklinikos pediatre. Pilnai ja pasitikiu, gal dar del to, kad jauna gydytoja ir kitaip i viska ziuri ir zinios dar nepasenusios.
justelaite parašė:
Mano irhi siom dienom labai irzlus, tai beveik non stop ant krūtinės laikai. Augimo šuolis ir uzsakinejam daugiau pienuko. Sunku, jau spenelius skauda truputį, bet …
Ačiū už komentarą, bet tame ir problema, kad NENORI būti prie krūties, rėkia ir verkti pradeda
Buzhule parašė:
Ačiū už komentarą, bet tame ir problema, kad NENORI būti prie krūties, rėkia ir verkti pradeda![]()
Gal krūties streikas Jums, mums buvo prieš kelias sav, maitindavau apsnudusia, arba glėbyje ir vaikščiodavau po kambarius, taip pat White noise labai padėjo, o irgi prie krūties pridėti negalėjau, rėkdavo, spjaudavo...pasaiteli patikrinkit
Buzhule parašė:
Sveikos merginos, mums gresia maitinimas PM :(. Atseit vaikas irzlus dėl to, kad nedavalgo... Noriu morališkai pasiruošti, kokį mišinuką rekomenduojate?![]()
Man teko vyriausiaja primaitinti, tai uzteko vos pora kartu per diena duoti po 30ml pm ir jai svoris sove ohoho.
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai