Rigi parašė:
Bandžiau ir taip, bet ieško išsibūdina ir tada jau tragedijatada tik kartu miegoti reikia, bet vistiek prašo tiutės
![]()
Na, tada teks nusiteikti ir pakentėti kelias nakteles 🙈 Kantrybės! 🌸
Rigi parašė:
Bandžiau ir taip, bet ieško išsibūdina ir tada jau tragedijatada tik kartu miegoti reikia, bet vistiek prašo tiutės
![]()
Na, tada teks nusiteikti ir pakentėti kelias nakteles 🙈 Kantrybės! 🌸
ASaulė parašė:
Perskaičiau jusu istorija tik po to kol perėjau per visus puslapius neskaitytus 😁😁
As turiu vandenuko ir vakare ir nakti, vakare dar buna atsigeria, bet nakti tai neima, ir tada, kai pyko pirmom dienom, kai norėjo papuko, tai iš viso į vandeni negalėjo ziureti, mete bonke 😁
ASaulė parašė:
Nu va rytais sia savaite irgi neduodu galima sakyti, tik vakaras naktis. Pienuko sumazejo is kart jauciasi...![]()
Nenorėjau ir aš duoti, bet daktarė pati padavė dar būnant ligoninėje ir sakė duoti, nes vaikas taip geriau nusiramina
Rigi parašė:
Nenorėjau ir aš duoti, bet daktarė pati padavė dar būnant ligoninėje ir sakė duoti, nes vaikas taip geriau nusiramina
Aha, man ligoninėj panašiai sakė. Duoti čiulptuką, kad mama nepavirstų čiulptuku 😁 deja, deja su abiem vaikais gavosi, kad mesdavo patys tolyn tą čiulptuką ir tik duok pienuką 😂
Sveikos. Mes irgi vargstam su papuliu. Prieš savaitę nuėmiau dieninius maitinimus. Tiesiog nedaviau ir miega patys su vyru lovytese (iki tol dukra lovyteje o sunus po papu miegodavo). Ir nieko verke 15-20 mi ir uzmigo. Ir miega graziausiai
Kita savaite bandysim nuimti naktinius, vyras i.s laisvas dienas. Kad liktu tik ryte ir vakare.
Galiausiai iki vasaros t.y 2 metu noriu nebemaitinti nes galvojam pradeti 3 leliuką o reikia eit i vaisingumo klinika. Vel leidziami vaistai ir t.t tai kainuos vel pinigeliu ir laiko. Bet galbut svajone issipildys
O paskui 2 yra tikrai vargo begioti bet galbut po 1 metų ar 2 bus lengviau 🤣
Only_good_souls parašė:
Sveikos. Mes irgi vargstam su papuliu. Prieš savaitę nuėmiau dieninius maitinimus. Tiesiog nedaviau ir miega patys su vyru lovytese (iki tol dukra lovyteje o sunus …
Kai fabrikėlis užsikūrė, bandykit ir be klinikų 😉
Man dieniniai nusiėmė labai lengvai, užmiega ir be mp, bet naktį jau kokie 3 mėn. atsibudinėja, kas 20-40 min. 🙈🙉 tai net nebandau naktį nuimti, tik kartais užmiega ant manęs, jai pasakau, kad pienukas miega 🤷♀️
Monababy parašė:
Sveikos, kuriu maziukai sirgo covidu koki pozymiai buvo?
Vyesnėlis du kart nusivėmė vieną rytą, mažylis vieną kartą sekančios dienos rytą. Apetitai suprastėję kokias 4 dienas buvo.
Monababy parašė:
Sveikos, kuriu maziukai sirgo covidu koki pozymiai buvo?
2d tempe virs 39, paskui numusiau, mitas dvi dienas lengvas kosulys ir sloga, viskas
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai