Buzhule parašė:
Džiugu, kad gaunasi atpratinti nuo krūties, o kaip sekasi toms, kurios maitina mišiniu? (maitinau pati iki 11 mėn) bet dabar (tik) naktį gauna pieno, ir kokie 3-4 k…
Tiesiog mažinti dozes ir nebeduoti, siūlyti vandeni ar arbata....
Buzhule parašė:
Džiugu, kad gaunasi atpratinti nuo krūties, o kaip sekasi toms, kurios maitina mišiniu? (maitinau pati iki 11 mėn) bet dabar (tik) naktį gauna pieno, ir kokie 3-4 k…
mompower parašė:
Bandėme, nepadeda... Aliarmas belekoks būna 😑
Buzhule parašė:
3-4 kartus dar naktį mišinį geria? oho, mano kudikystėj tiek negerdavo😁 as pries porą mėn atėmiau naktinį vienintelį pieną, aliarmas buvo tris naktis. dabar neduodu bet vistiek prastai miega, tik kad mišinio taisyt nereik.
Luuna parašė:
3-4 kartus dar naktį mišinį geria? oho, mano kudikystėj tiek negerdavo😁 as pries porą mėn atėmiau naktinį vienintelį pieną, aliarmas buvo tris naktis. dabar neduodu…
Tikrai, kad oho! 😳 Mes nebedavėm čiulptuko nuo 10 mėn., tai ji pati atsisakė ir buteliuko, taip ir neliko pas mus mišinuko 🤗
Shmike24 parašė:
Neįsivaizduoju, kaip tai įmanoma!!!😅O taip norėtusi jau...Naktiniai kas valandą 😴...Pabandyk neduot, rėkia tiek ant viso kvartalo, kad kaimynai į sieną daužo🙈🙈Kas t…
Ir pas mus tas pats .. jau Pavargau 😣 nežinau kaip atpratint
ASaulė parašė:
Ir pas mus tas pats .. jau Pavargau 😣 nežinau kaip atpratint
Perskaičiau jusu istorija tik po to kol perėjau per visus puslapius neskaitytus 😁😁
Reikės pamėginti ir mums taip. Mes dieną galima sakyt nei karto neimam papulio labai retai kada tik.
Pagrindas rytas vakaras naktis. 😣
Tai bandysim manau kažkaip ištverti ir tikėkimės pavyks !
O naktį ar vakare duodat vandenuko ?
Nes buvau bandžiusi duot gertuve meta lauk... 😬
Rigi parašė:
O mes niekaip "soskes" negalime atsisakyti. Reikia tik miegui. Jei neduodi nemiega... kaip pavyko atsisakyti jos?
Vienos klinikos anesteziologė mums rekomendavo tokį būdą: leisti užmigti su soskyte, bet po 24 val. (po 12 val.nakties), išimti ar jei išspjaus tiesiog nebeduoti, bet jau kategoriškai. Taip ir padarėm, dramos didelės nebuvo tikrai 👍 Bet viskas vyko iki metukų, gal ir tai turi įtakos 🤷♀️
Tokį metodą įprastai taiko leliukams prieš sudėtingas operacijas. Kažkuo mažuliukų smegenytėms ypatingas vidurnaktis 🙂
Aš galvoju, kad vargelio ir triukšmo atsisakius būtų kokioms 3 naktelėms, bet paskui ir vaikučio miegas kokybiškesnis. Mes nusprendėm, kad kaikas atsisakyti, kai pastebėjau, kad dažnai pati išspjauna, o vėliau blaškosi ir ieško, tai sakiau mums jau soskė ne padeda, o trukdo 😁
Rigi parašė:
O mes niekaip "soskes" negalime atsisakyti. Reikia tik miegui. Jei neduodi nemiega... kaip pavyko atsisakyti jos?
Maniskis prakramte pats, nekeiciau, manau,eme nebepatikt jausmas burnoj 🤣o buvau pries tai vienai galiuka nukirpus,mete lauk ir reke,tad daviau nauja ir va pats prakramte 🤞🤣
ASaulė parašė:
Perskaičiau jusu istorija tik po to kol perėjau per visus puslapius neskaitytus 😁😁
Gertuve visada salia, dabar pajunko papuli, istraukiu ir liepiu atsigert vandenuko, ne visad pavyksta,bet jau beveik visad 🌞ir pradejo ilgiau ismiegot,tai tikiu,kad gal jau po truputeli baigsis musu kelione
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai