Skirmuxis parašė:
Sveikos, as jau 10 val kankinuos jeigu daugiau neprasiveres tai per laseline skqtins. Vis saremius fiksuoja, kai uzeina atrodo numirsiu net...
Didžiausios sėkmės, o ir laimės ateisiančios glaudžiant prie savęs stebuklėlį.
Skirmuxis parašė:
Sveikos, as jau 10 val kankinuos jeigu daugiau neprasiveres tai per laseline skqtins. Vis saremius fiksuoja, kai uzeina atrodo numirsiu net...
Didžiausios sėkmės, o ir laimės ateisiančios glaudžiant prie savęs stebuklėlį.
Skirmuxis parašė:
Dieve kaip jus ilgai kankina!
Prašykite kuo skubiausiai skatinamuosius kad neprarast jėgų!
Ir sekmes jums!
Marta26 parašė:
Dieve kaip jus ilgai kankina!
Prašykite kuo skubiausiai skatinamuosius kad neprarast jėgų!
Pritariu. Jei jau 10h nesiveria, tai prašykite epidūros ir skatinamųjų. Su epidūrą truputį pailsėsite ir atgausite jėgas prieš susitikimą su mažuoju. Stiprybės, lauksime žinių!
Svajonės besiekiant parašė:
Tikrai neverta pasakoti, nes manau nereikia gąsdintis. Kiekvienai kitaip.... Man neatsiveria kaklelis,nes pasak gydytojų, jis dėl žaizdelių ir plyšimų buvo pride…
Suprantama, gali neatsidarineti ir del bedeliu, ir del visai nesusijusiu dalyku... Man ginekologe paminejo seksa kaip vieninteli irodyta namudini buda paskatinti gimdyma, nes spermoje yra prostaglandinu, kurie padeda gimdos kakleliui greiciau subresti... Linkiu kuo dideliausios sekmes si karta, kad jusu taikomi metodai suveiktu!! 😊🥰🎉
Pana_Sone parašė:
Daryti oro vonias taip vadinamas, purkšti levandų vandeniu, plauti Clogin putomis, dar šaldantį kompresą darydavausi ir berods Bepanthen putas pirkau, pasipurkšdava…
Žinokit, kad užteko tik prausiklio. Nelabai ir beskauda. Nors siūta nemažai. Jau galiu ir atsisėsti patogiau, tik kartais būna, kad paperšti ir viskas. 😊
gabrielitsa12 parašė:
Sveikos, na va išrašė ir man kelialapį į ligoninę jei per savaitę nepagimdysiu🤔 Šiaip labai gaila, kad apžiūrėjo tik paviršutiniškai, nes nei žinau kaip situacija s…
Kiek laiko jum?
gabrielitsa12 parašė:
Sveikos, na va išrašė ir man kelialapį į ligoninę jei per savaitę nepagimdysiu🤔 Šiaip labai gaila, kad apžiūrėjo tik paviršutiniškai, nes nei žinau kaip situacija s…
Man 9d sake israis kelialapi i ligonine suo metu man yra 40sav 1d kazin kaip cia bus
Svajonės besiekiant parašė:
Man tai kakliuką plėtė labai skaudžiai rankiniu būdu ir vandenis kai nuleidžia labai nemalonu...
Ir man tą patį darė, tai tikrai skausminga ir nemalonu
Sandra81 parašė:
Kiek laiko jum?
Lygiai 40 savaitė
23 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai