Forti parašė:
Na girdėjau moterys tariasi kad būtų tas pats gyd.kuris prižiūrėjo nestuma![]()
Tai kurios gal privačiai eina ir nori butent to daktaro prie saves,bet nesuprantu kamto reikia?
Neturit kur pinigų dėti negi?
Forti parašė:
Tai kurios gal privačiai eina ir nori butent to daktaro prie saves,bet nesuprantu kamto reikia?
Neturit kur pinigų dėti negi?
Laaaura parašė:
Paskutini syki pas gyditoja buvau pries koki menesi,tai buvo priaugta +10kg.tai as net pati stebejaus,kaip nieko nesake,nes is daug ko girdejus esu,kad dauguma bij…
Man ir ne nėštumo metu nuo vandens kaip jūs sakot svoris auga... Tad pripratusi kovoti su svoriu, bet dabar kažkaip nesinori nei pratimais apsikraut, nei sienom lipti "kad noriu bet negaliu..."
Dia_mond parašė:
As priaugus 15kg.. Paklausiau gydytojos ar labai blogai tai visiskai nieko nesake sako vienos daugiau priauga kitos maziau svarbu gerai jautiesi gali i savaite kart…
Man praėjusį kartą irgi taip sakydavo... Aš labiau susirūpinusi buvau o ne gydytoja... Nu čia jau antrą kartą iš eilės nieko kito tik apie tai kaip nesveikais maitinuosi, beje net nepaklaususi kaip iš tikrųjų maitinuosi
Gaby_ parašė:
Man 27 savaitė, jau priaugau 16kg, paskutinį kartą kai buvau pas ginekologė nieko nesakė dėl svorio. Tik labai kojos tinsta ir labai skauda, bet manau tik todėl, ka…
Na taip stovimas darbas daro savo
sėdimas beje irgi...
kažkaip gal ir aš per jautriai sureagavau bet negalima taip visą konsultaciją "gruzint" ypač kad taktiškai kelis kartus bandžiau pokalbį nukreipti kita linkme...
SimonaBu parašė:
Tai va ir nežinau... Pirmą kartą nieko nesitariau, o dabar draugės įkalbinėjo aceit saugiau jausiuos kai gyd.zinos visą mano nėštumo eiga
Forti parašė:
Sveikos, mielosiosoj kad priplepejusios 😁 žinot mergaitės noriu paklausti tu,kurios priaugo daugiau kg... ar jums moralizuoja jūsų gydytoja dėl maitinimosi (ne…
Mano situacija panasi,tik gydytojas nemoralizavo,o su sypsena pasake"suverskim viska karantinui"😁su pirmu nestumu priaugau 35,daug dirbau,kad numesciau ta svori😉db jauciu jau priaugau apie 18 kg,nes pries kokias 3 sav sveriausi,buvo +14😕bet pas mane apetitas zveriskas,saldumynu irgi lb norisi,negaliu susivaldyti😕teks po gimdymo vel kovoti su antsvoriu
Forti parašė:
Man ir ne nėštumo metu nuo vandens kaip jūs sakot svoris auga... Tad pripratusi kovoti su svoriu, bet dabar kažkaip nesinori nei pratimais apsikraut, nei sienom li…
as ir is tu,kur svoris net nuo morku auga
nestuma pradejau nuo 80kg tai jau netoli ir simtukas bus,aisku sunku,ir judeti sunkiau,bet kazkaip stengiuos saves per daug psichologiskai neapkrauti,nes kada sau gali leisti kazka jei ne nestumo metu,o po to jau po gimdymo su svoriu susiimsiu.nera cia ko tom sienom lipti,bukim nescios ir laimingos
Ana Viktoria parašė:
Kaip kovojate su pienlige mamos?
Jau pasidaviau.
Forti parašė:
As kaip tik ta tema su gydytoja paskutini vizita kalbejau. Tai sako, neturi kur pinigu deti ? Isleisk savo maziukui. Nestumas nekomplikuotas, vystosi gerai, visi tyrimai geri. Nera reikalo moketi pinigus konkreciam gydytojui. Tai tada kazkaip susimasciau, kad turbut rimtai nereikia to, nes kainos tai kosmines....
105 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai