Austeja_ parašė:
ačiū, merginos, už nuoširdumą ir pagarbą. Per daug laukiau šio nėštumo, kad gaiščiau dar bent 1 jo minutę svaičiojimams ir įžeidinėjimų skaitymams. Likit sveikos…
Yra toks posakis - kaip šauksi, taip ir atsilieps
Austeja_ parašė:
ačiū, merginos, už nuoširdumą ir pagarbą. Per daug laukiau šio nėštumo, kad gaiščiau dar bent 1 jo minutę svaičiojimams ir įžeidinėjimų skaitymams. Likit sveikos…
Yra toks posakis - kaip šauksi, taip ir atsilieps
Visos mes skirtingos, turim skirtinga nuomone, nemanau, kad logiska gaisti laika ir daryti problema ten kur jos nera
kas nori tas turi savo uzdara grupe, kas nori, tas isejo i naujai sukurta ;) taikos merginos, toki grazu laikotarpi isgyvenam, o kazkokia cia nesamone pradejo darytis
Vasara parašė:
Ar dalyvaujate kokiuose online seminaruose? Gal turite ką parekomenduoti??
Gera tema
Aš taip norėjau gyvai sudalyvauti, o tas karantinas visas kortas maišo
Pacahontas parašė:
Sukuriau uzdara grupe rugpjutinuku,jei butu norinciu-rasykite🙏🏻
Noreciau
Sveikos! Informacija norinčioms prisijungti prie slaptos grupės
Jau kuris laikas norėjau sukonkretinti būsimu mamyčiu grupe kuriu pirmieji mažyliai ateis liepos ar rugpjūčio mėnesiais. Amžiaus cenza įvedžiau, kadangi pati asmeniškai mieliau bendrauju su panašaus amžiaus žmonėmis, viskas vyksta laisviau ir konkrečiau, panašus suvokimas apie dalykus, tad laukiu aktyviai prisijungiant ir bendraujant! ❤️ Norinčios rašykit, pajungsiu
Niliūtė parašė:
Gera temaAš taip norėjau gyvai sudalyvauti, o tas karantinas visas kortas maišo
![]()
Taip, aš irgi labai norėjau sudalyvauti gyvuose. Na, dabar lieka tik internetiniai.😊 bet reikia žinoti, kur jų ieškoti
lilygirl parašė:
Aš cybex žiūriu,laukiu daugiau atsiliepimų. 😊
Ir aš cybex, jau buvau ir parduotuvėje, viskas man patiko
Vasara parašė:
Taip, aš irgi labai norėjau sudalyvauti gyvuose. Na, dabar lieka tik internetiniai.😊 bet reikia žinoti, kur jų ieškoti
Gyvai turbut jau neteks seminaruose sudalyvauti, nes tokiu jau metu papuolem lauktis
pas mus turejo buti pamokeles, bet siaip su akusere turim plana apie ka pasimokysim kitu apsilankymu metu, tai bus apie gimdyma, apie maitinima, tai bent tuo dziaugiuosi
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai