DaivAda parašė:
Mes sesytės turim, Feretti firmos. Užvalkaliukus iš 4 kedutės, minkštinto lino.
Kur pirkot šituos? 😊
DaivAda parašė:
Mes sesytės turim, Feretti firmos. Užvalkaliukus iš 4 kedutės, minkštinto lino.
Kur pirkot šituos? 😊
Ana Viktoria parašė:
Ar yra kam nustatytas geležies trūkumas? Man nustatė 105, išrašė Terdyferon'o, tai pasireiškė labai stiprus šalutinis poveikis. Bandysiu gerti Tecnofer, su pirmu nė…
Man nuo nestumo pradzios yra 104.. tardyferona irgi vartoju.. nieko nepadeda.. pries tai is ampuliu geriau, irgi jokios naudos.. dabar prie tardyferono prie du pasiule vartot richter ferrobio. Bet siaip jauciuosi gerai, nepasakyciau, kad tureciau mazakraujystes simptomu🙂
Ana Viktoria parašė:
Ar yra kam nustatytas geležies trūkumas? Man nustatė 105, išrašė Terdyferon'o, tai pasireiškė labai stiprus šalutinis poveikis. Bandysiu gerti Tecnofer, su pirmu nė…
Labai daug gerų atsiliepimų teko girdėti iš besilaukiančių apie Sideral. Jis papildas, bet nedirgina skrandžio ir nekietina vidurių ir tikrai pažįstama vartojo ir po pakuotės suvartojimo buvo truputį pakilus geležis. Kadangi jai buvo nemažai pakritus ji, tai teko 3 pakuotes sugert, bet atsistatė jai.
Ana Viktoria parašė:
O koks stiprus salutinis poveikis?
Man hemoglobinas 98, pradejau irgi tardyferona
Lordan parašė:
O koks stiprus salutinis poveikis?
Man hemoglobinas 98, pradejau irgi tardyferona
Man liepe gerti Ferrobio. Bet jau isgeriau pakuote ir nepakilo gelezis
tai net nezinau
gal butu dar labiau pakrite jei buciau negerus isvis, arba nelabai isisavina
bet sake ir toliau ta pati gerti, svarbu kad labiau nekristu.
Ar yra tokių kurios turėjo cp su pilna narkoze? tai po kiek laiko atsigavot ir galėjot džiaugtis vaikučiu? Man per antrą nėštumą jau gąsdino kad bus cp bet išėjo pačiai. Dabar vėl užsiminė apie cp. Aš labai nenoriu ir bijau nes epidiuro man daryt negalima. Tai galvoju per kiek atsigauciau. Tuo labiau kad jei vyro neleis tai kas vaiku rūpinsis kol aš miegosiu. Pas mane abu tik gimę papo norėjo. Tai nejau sesutės mišiniu maitintu kol aš miegosiu
Oi sunku ir atsiminti,
Niliūtė parašė:
Gal galit papasakoti, nuo kada vaikutis pas jus sėdėjo? Ir kada galutinai priėmė sprendimą, jog jis nebeapsivers jau?
Oi bijau jus suklaidinti, atrodo nedaug laiko praėjo,bet kažkaip tokių dalykų nepamenu labai tiksliai 🤔
Žinau tik kad mano vaikinukas niekada nebuvo apsivertęs žemyn galva, na kalbu jau apie tą terminą 32-36sav. Kai gyd.tuo metu tikisi kad vaikas apsivers. Tai maždaug vienu iš paskutinių echo mano ginė ir pasakė kad bus tikrai cp, tada dar nuvykau konsultacijai į klinikas,ir su operuojančiu gydytoju aptarėm kada tai bus. Išsirinkom datą patogesnę pagal jo darbo grafiką 😁😁😁. Šiaip sako geriausia tokiu atveju operuoti bent 5-7d prieš terminą, kad nebūtų ko extra.
Mano atveju ginė neleido sukti išoriškai, ir ji nelinkusi skirti tokią procedūrą. Lankiau baseiną, dariau tas įvairias pozas, bet cp vistik geriausias sprendimas mano situacijoje, nes mažyliui buvo dar ir virkštelė apsisukusi 🤔
Jums dar yra laiko 😉
Evelina11 parašė:
Ar yra tokių kurios turėjo cp su pilna narkoze? tai po kiek laiko atsigavot ir galėjot džiaugtis vaikučiu? Man per antrą nėštumą jau gąsdino kad bus cp bet išėjo pa…
Pamaitins mišiniu, mano gimė su gelta, tai po lempom gulėjo. Dieną nusitraukdavau pieną ir nešiodavau sesutėm, o naktį man irgi pailsėt reikia, tai naktim mišiniu maitino. Šeip man tas nusitraukimo procesas buvo ilgas ir varginantis.
Ką noriu pasakyt, nieko bloga jei kartą ar du vaikutis gaus mišinio
Juodakase007 parašė:
Kur pirkot šituos? 😊
Little Kaj 😉
Gant-e parašė:
Man liepe gerti Ferrobio. Bet jau isgeriau pakuote ir nepakilo gelezistai net nezinau
gal butu dar labiau pakrite jei buciau negerus isvis, arba nelabai isis…
Man irgi liepe gerti sita. Geriau du menesius, hemoglobimas krito nuo 109 iki 103.
Per silpni tie "papildukai".
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai