dailid parašė:
Merginos gal kuri žino, žinau nėštumo metu tuno nerekomenduojama valgyt (o taip mėgstu) o gal žinot ar konservuotą skardinėse galima valgyt?
Omg, o šiandien svajojau tūno salotas pasidaryti..
dailid parašė:
Merginos gal kuri žino, žinau nėštumo metu tuno nerekomenduojama valgyt (o taip mėgstu) o gal žinot ar konservuotą skardinėse galima valgyt?
Smilge36 parašė:
As jau apie tuna kokią savaitę svajoju
dėl šviežio tikrai žinau kad nerekomenduojama, dėl konservuoto nerandu jokios info, tai gal glima? :/
nu aš tikrai daug skaičiau apie tuną, kol sūnaus laukiau, ir galima jį valgyt. koks skirtumas šviežias ar konservuotas, svabu kiekis jo. dėl gyvsidabrio, kuris kaupiasi visose didžiosiose kitas žuvis valgančiose žuvyse. tai galima kartą per savaitę ar net du valgyt. dabar tikrai negooglinsiu, bet buvau radus, kad net 3 skarbes per savaitę galima suvalgyt.
Diana Štr parašė:
Sveikos,man 12 savaiciu bet pastarosiom dienom pastebiu kad dzinsai verzia pilva. Neesu liekna,pilvuka turiu visada tai net smalsu ar jau nuo nestumo cia reik kelni…
Mano antras neštumas.Jau +3 kg.Su pirmu iki 17 sav nelabai kas matėsi,o dabar po truputi jau matosi.Vakare kaip balionas.Jei darbe dirbčiau tik su maikute aptempta iškart pasakytų,kad laukiuos.Prieš tai palaikiau mitybą ir daug mankštindavaus.Nešioju laisvesnius megztukus,kad neįtartu kolkas😁
dailid parašė:
Iki 150g per sav galima. Nes gyvsidabrio daug turi tunas.
Diana Štr parašė:
Sveikos,man 12 savaiciu bet pastarosiom dienom pastebiu kad dzinsai verzia pilva. Neesu liekna,pilvuka turiu visada tai net smalsu ar jau nuo nestumo cia reik kelni…
Su pirmu nėštumu pirmąjame trimestre numečiau 5 kg, tačiau į trimestro galą visvien nešiojau nėščiosios kelnes, nes spaudė ne tik džinsai, bet ir nėščiosioms nepritaikytos pėdkelnės.
Su dabartiniu nėštumu jaučiu, kad pilvas pučiasi (iš tiesų, tai jau ir matosi), ant pilvo gulėti negaliu, tačiau vis dar nešioju tuos pačius drabužius kaip ir anksčiau, nespaudžia (pagal skaičiavimus 12-13 sav., pagal echo - 10 sav.). Tuo tarpu keistenybė su krūtine, kuri jau kokią savaitę nebėra tokia sunki ir išsipūtusi kaip anksčiau.
Galvoju kai jau rimtai prireiks, tai prasieisiu po parduotuves, ir užsipirksiu keletą vasarinių maksi suknelių nėščiosioms. Vyrui labai gražu žmona suknelėje (man pačiai gal gražiau dukra suknelėje, bet kažkaip niekad nesiginčiju).
Diana Štr parašė:
Man irgi 12sav ir taip pat turiu džinsų sagutę atsisegus vaikščioti, nes pilvukas pasipūtęs, bet čia manau labiau dėl sulėtėjusio virškinimo, dar per mažas žirnis, kad pilvelį išpūstų 😊 Pirmam neštume jau tas tikras nėštuminis pilvukas apie 16-17sav tepradėjo lyst 🙂
Delfinukeee parašė:
Sveikos!😊 Noriu jūsų paklausti kaip jaučiates ar jau baigėsi visi pykinimai? Man 13sav, vis dar kankinuos su skrandžiu, pykina😒
Prieš savaitę nuatojau vemti, bet vakarais šleikštulys dar kartais užeina🤦🏼♀️ Visai nesinori valgyti- ypač mėsos🙈
Su pirmu nėštumu išvis neturėjau jokių pykinimų ar vėminmų- tai dabar viskas su kaupu😅
25 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai