Vasaros mergaitė parašė:
Oj tai čia manęs klausė ne dėl to....
Čia sakiau ka veiks mergaitė kai busim išvykę iš lietuvos kitą žiemą 2-3men. Sakia…
Cia tai suprantamas dalykas,mokslai taigi niekur nedings
Vasaros mergaitė parašė:
Oj tai čia manęs klausė ne dėl to....
Čia sakiau ka veiks mergaitė kai busim išvykę iš lietuvos kitą žiemą 2-3men. Sakia…
Cia tai suprantamas dalykas,mokslai taigi niekur nedings
O nuo keliu men galima gultukus naudoti? Man kokonas patiko del ortopediniu savybiu, jau nuo pirmuju dienu ji galima naudoti. Jame galima maitinti, migdyti vaikiuka, siaip gal patogu ant sofos kaip guktuka naudoti 🤷♀️ Bet as pirmakarte, tai tikrai sutinku, kad gal ir neverta, cia jau jus mamos is patirties geriau zinote ☺️👌
Vasaros mergaitė parašė:
O aš šiandien nusipirkau vasarai laisvalaikio komplektą. Maikute ir treningai. xs/s dydžio tokį kokį nesiojau prieš gimdymą.
Čia labai gera paskata, aš kai perku vaikams rūbus kažką vasarai atsinaujinti nugvelbiu ir sau
ir perku tokius prieš nėštumą dydžius
aš savim labai tikiu, kad nebus problemų su svorio atsikratymu:))
Nila parašė:
O nuo keliu men galima gultukus naudoti? Man kokonas patiko del ortopediniu savybiu, jau nuo pirmuju dienu ji galima naudoti. Jame galima maitinti, migdyti vaikiuka…
Gultukas tai labai reikalingas daiktas, jame ir ką tik gimęs leliukas gali gulėti/miegoti, tiek jau didesnis, aš asmeniškai naudojau kol vaikai vaikščiot pradėjo.
Jų yra visokiausių, aš asmeniškai turiu tokį https://www.babycity.lt/lt/kinderkraft-gultukas-felio-forest-yellow-2020-3020801-0322 , labai fainas ir patogus naudoti, galiu rekomenduoti.
Vasaros mergaitė parašė:
O aš šiandien nusipirkau vasarai laisvalaikio komplektą. Maikute ir treningai. xs/s dydžio tokį kokį nesiojau prieš gimdymą.
O aš žiemą buvau kelionėje, jau neįtilpau į savo vasarinius S rūbus, tai pirkau M dydžio naujus, tad tikiuosi šią vasarą sunešioti, kad nebūtų be reikalo pirkti 😄 bet žinoma į formas grįžti norėsis, galvoju jau nuo kada pasportuoti pavyks ištrūkt, nuo rudens turbūt😀
rudaake1991 parašė:
Gultukas tai labai reikalingas daiktas, jame ir ką tik gimęs leliukas gali gulėti/miegoti, tiek jau didesnis, aš asmeniškai naudojau kol vaikai vaikščiot pradėjo.
…
O as toki si kart pasiemiau.
https://www.babycity.lt/lt/kinderkraft-gultukas-nola-5in1-forest-yellow-kbnola00yel0000-3020801-0383
Pries tai gultukus turedavau, si kart norejau kad ir lopsiukas butu.
DoRaa parašė:
O as toki si kart pasiemiau.
Oi, čia labai fainas "mano" gultuko variantas, pirkausi savo prieš 4 metus beveik, tai tokio tuo metu neužmačiau.. o gaila
dabar, kai po dviejų vaikų pilni kampai visko, tai jau sakiau nieko naujo nepirksiu, "damušiu" viską
Pepulyte parašė:
Šiandien turėčiau išeiti į dekretą. Prašyme reikia įrašyti nuo kada iki kada išmoka. Tai nuo šiandien, o iki kada? Ar turėjo mane gydytoja informuot?![]()
Gydytoja turi informuoti arba jus pati sodroje pamatysite iki kada isduotas.
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai