Riima parašė:
Labas visoms! 🌸
Gal kažkas turite patirties su ortopediniais kokonais mažyliams ar planuojate juos…
As galvoju apie toki kokona, bet dar neapsisprendziau ar tikrai reikes. Ziuresiu jau kai beibis gims 😉
Riima parašė:
Labas visoms! 🌸
Gal kažkas turite patirties su ortopediniais kokonais mažyliams ar planuojate juos…
As galvoju apie toki kokona, bet dar neapsisprendziau ar tikrai reikes. Ziuresiu jau kai beibis gims 😉
justukas111 parašė:
O aš taip ir nenusipirkau kaldrytės, turiu merinos vilnos pledukų, kažkaip galvoju, kad vasarai užteks ir kaldrą pirksiu tik rudeniui. O čia visos mamytės pirkot ka…
As turiu nuo antros dukros likuse, bet ja tik rudeni naudosiu. Vasara tik pledukus naudoju.
Nila parašė:
O kokie jo privalumai? Dėl ko tokio daikto gali reikėti?
Nila parašė:
Mano akimis tai toks daiktas - pinigų išmetimas.
Tokiame leliukui patiks tik pirmas savaites, kol nieko nesupranta ir nieko negali, bet apie 3mėn, kai pradės verstis pats ant šono ir daugiau judėti, manau tikrai nebebus naudojamas.
Mamytevi parašė:
Taip is draugiu irgi tai girdejau, kad per karantina nuotoliniu,ir labai sunku. Kaip bus nuo rudens,nieks nezino,nes eina kalba apie atlaisvinima, dar didesni.ir k…
Oj tai čia manęs klausė ne dėl to....
Čia sakiau ka veiks mergaitė kai busim išvykę iš lietuvos kitą žiemą 2-3men. Sakiau kad mokinsiu nuotoliniu ☺️
Gregau parašė:
Aš pirkau kaldrytę ir miegmaišiuką.
Kokią pirkote galdryte?
Lauryyt_ parašė:
Aš pirkau kaldryte ☺️ Dar draugė ir miegmaišiuką atidavė, tai bandysim kas pasiteisins 😅
Kokia kaldryte pirkote?
Nila parašė:
Manau per didelė suma tokiam daiktui...
Geriau jau gultuka ziurekite. Tai ten ir vaikas pasisupa ir pažaidžiai ☺️
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai