marvel_ parašė:
pasirodo tik rytoj terminas pagal echo, tai laukti, jei nepagimdysiu tai lapkricio 2d skatins 😔
Man terminas 25diena buvo bet skatins tik 2diena Lapkričio tai gal gimdysim ta pačia diena🙂
marvel_ parašė:
pasirodo tik rytoj terminas pagal echo, tai laukti, jei nepagimdysiu tai lapkricio 2d skatins 😔
Man terminas 25diena buvo bet skatins tik 2diena Lapkričio tai gal gimdysim ta pačia diena🙂
Raganiukė 2 parašė:
Sveikos brangiosios. Terminas buvo 26d.gimėm 27d. Pagaliau ir aš sulaukiau savo angeliukės gimimo. Po ilgų kančių ir skausmų gimė mergytė 2.855kg ir 50 cm ūgio 💓 gi…
Sveikinimai 💞💐☺️Sveikatos mamytei ir dukrytei
Raganiukė 2 parašė:
Sveikos brangiosios. Terminas buvo 26d.gimėm 27d. Pagaliau ir aš sulaukiau savo angeliukės gimimo. Po ilgų kančių ir skausmų gimė mergytė 2.855kg ir 50 cm ūgio 💓 gi…
Sveikinu!
Saulutė2022 parašė:
pagal mm mano irgi 25d, tiesiog siandien pasake, kad pagal echo 28d.. 🤔🌺
marvel_ parašė:
pagal mm mano irgi 25d, tiesiog siandien pasake, kad pagal echo 28d.. 🤔🌺
Pas mane pagal mm 28d, o pagal eco 31d. Tai nzn, šian buvau pas daktare tai sako paprašyti kad vyras padetu paspartinti gimima kad nebutu pernešiotas 🙈
Raganiukė 2 parašė:
Aš taip pat gimdžiau Šiauliuose. Ligoninėje buvau nuo antradienio iki šeštadienio, tai tik paantrinti galiu, kad personalas visas dienas labai šaunus buvo, paslaugus, mandagus, malonus. Taip kaip ir turi būti. Reikia tikėtis, kad piktų žmonių, dirbančių ne savo darbą mažėja, nes vaiko gimimas labai jautrus ir sudėtingas dalykas, todėl mažiausiai reikia papildomo streso tokiu metu 🙂
Beje, sveikinimai su vaikučio gimimu 🥳
vio_23 parašė:
Pas mane pagal mm 28d, o pagal eco 31d. Tai nzn, šian buvau pas daktare tai sako paprašyti kad vyras padetu paspartinti gimima kad nebutu pernešiotas 🙈
nu cia tai jo..kaip visada kiek daktaru tiek nuomoniu, man sake drasiai galima iki 41sav nesioti, su vaikelii viskas gerai 🤷♀️ po 42sav vaikas tik skaitosi pernesiotas
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai