laurora parašė:
Gal yra mamyciu,kurios i spali jau nebepateks? Pvz,as jau prie rugsejinuku busiu,nes jei per sias dienas neissilukstensiu tai 26d.vaziuoju i santaras skatinimui
Man irgi suplanuotas CP 26d, nelauksim spalio...🙂
laurora parašė:
Gal yra mamyciu,kurios i spali jau nebepateks? Pvz,as jau prie rugsejinuku busiu,nes jei per sias dienas neissilukstensiu tai 26d.vaziuoju i santaras skatinimui
Spangolele parašė:
Merginos per kiek laiko jums atėjo streptakoko tyrimas?man atrodo sakė, kad po 2sav, jau šiek tiek daugiau ir nieks nieko
![]()
Man per 3 dienas atejo.
Mano vyras nedalyvavo su pirmagime, nes jo silpnas skrandis ir seip visko bijo🤣 norejau, kad dalyvautu, bet nespaudziau, jo pasirinkimas. Kol saremiavau, iki stumimo, jis buvo salia, kai atejo laikas stumti, tada iskeliavo, kai susiuvo, sutvarke-atejo. Seip galvojom, kad pakvies ji anksciau, bet nepakviete kazkodel🙈 db nzn, nedalyvaus gal irgi, bet tikiuosi, kad per saremius bus kartu, jei pas mazaja rasim kas pabus😊
O del atsidekojimo personalui, tai vyras nuoirko torta ir kavos (nors jos ten gal visos atsivalge saldumynu, bet as pinigu nesu linkusi duoti daktarams😊 na, nebent jau butu tartasi su konkreciais medikais, kad priims gimdyma ir pan.)
viktorijab620 parašė:
Sveikutes, kiek jūsu žirniukai jau sveria? Nes manasis tai tikrai kaip žirniukas sveria, tik 2700kg 🙄
37 sveria 2850g
laurora parašė:
Aš 😄 jau esu su 3cm praviru kakleliu, tai spalio tikrai tikrai nesulauksiu 😄
viktorijab620 parašė:
Sveikutes, kiek jūsu žirniukai jau sveria? Nes manasis tai tikrai kaip žirniukas sveria, tik 2700kg 🙄
Mano tai 36+5 dienos svėrė 3 kg (-+ 400gramu) o šiuo metu esu 38 savaičių tai nežinau nes ten svorį žiūrėdavo Kaune kai tikrino visą vaiką nuodugniai
Nezinau, visi sitie atsidekojimai tokiais sovietiniais laikais nesa.. manau, kad gydytojoms nuo tu saldainiu, tortu ir sokoladu jau net nemiela juos pamacius.. as gyvenu Norvegijoje, tai visa laime tokiu dalyku nera cia. O jei labai norisi atsidekoti, manau gyvu geliu puokste gydytoja pradziugintu labiau nei saldukai😁☺️
viktorijab620 parašė:
36 sav. buvo 2.6 kg., tai dabar jau turėtų būti apie 2.8 kg. Jei dar 2 savaites išvaikščiosiu turėtų būti apie 3.2 kg, kas, manau, labai normalu 🙂
Liiina parašė:
Gal i santaras vaziuosit?
viktorijab620 parašė:
36+4 svėrė 3,3kg🙂
Asesulape parašė:
Sveikos. Tos kurios vaziuos skatinimui, del kokiu priezasciu? 🙂
Gd su insulinu. Tad skatins 39 sav.
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai