Doooooovile parašė:
Gal pamenate kiek kainavo jums?![]()
Konsultacija ir eko 130eur.
As plius dariau tyrima tai 180eur.
Tyrimas tas kur parodys ar yra kazkiek rizikos ir tada rekomenduos ar reiktu to nipt ar ne.
Doooooovile parašė:
Gal pamenate kiek kainavo jums?![]()
Tyrimas tas kur parodys ar yra kazkiek rizikos ir tada rekomenduos ar reiktu to nipt ar ne.
Vetrungee parašė:
Ačiū labai, aš taip pat užsiregistravau pas Benušienę. Artimoje šeimoje turime žmogutį su Dauno sindromu. Šiek tiek neramu.. gavome ir siuntimą, užsiregistravau pas Eglę į santaras ir plius privačiai dar pas ją užsiregistravau, galvoju dėl nipt tyrimo, kad neuždelsti.. Žiūrėsim ką pasakys, gal per daug aš čia užsiregistravau, bet kankina ta nežinomybė, ir dar dvi savaites kankins.. tikimės, kad viskas gerai 💜
Vetrungee parašė:
Ačiū labai, aš taip pat užsiregistravau pas Benušienę. Artimoje šeimoje turime žmogutį su Dauno sindromu. Šiek tiek neramu.. gavome ir siuntimą ir plius privačiai pas ją užsiregistravau
Vetrungee parašė:
Gal prisca tyrimą darėtės?
Leila36 parašė:
Aš irgi gis apie NIPT svarstau ir niekaip nenusprendžiu... jei darytis, tai turbut ta paprasta varianta daryciausi, nes pigesnis... bet nezinau, gal jis nieko nepar…
Mes irgi apie paprastą galvojam.. nebent genetikė pasakys, kad geriau išplėstinį.. nes kaip suprantu su siuntimu nemokamai tik prisca daro.
Kiek skaitinėjau įvairių atsiliepimų apie jį yra, tad svarstom abu darytis..
Doooooovile parašė:
Mes irgi apie paprastą galvojam.. nebent genetikė pasakys, kad geriau išplėstinį.. nes kaip suprantu su siuntimu nemokamai tik prisca daro.
Na mano akušerė rekomenduoja nesidaryti, todėl ir blaškausi, nes buvau nusprendusi daryti del savo ramybes. Akusere argumentuoja tuo, kad po genetiko konsultcijos ir priscos (man >35, tai nemokama su siuntimu), jei amtys kad kazkas blogai - duos siuntima gaureliu biopsijai ar vvt, kurie yra zymiai tikslesni, o NIPT jos nuomone (na ir daug kur skaitau ta pati) nera tikslus, tik pinigu ismetimas. Nes sako juk vis tiek nesidarysi aborto pagal kazkoki popiereli, galiausiai vis tiek darysi issamesnius tyrimus
Leila36 parašė:
Na mano akušerė rekomenduoja nesidaryti, todėl ir blaškausi, nes buvau nusprendusi daryti del savo ramybes. Akusere argumentuoja tuo, kad po genetiko konsultcijos i…
Teisybe, bet manau ką galima pasidaryti paprastesniu variantu ( iš kraujo tyrimo) tą galima pasidaryti. Su vyru pasitarėme darytis abu tyrimus. Bet pabandysiu susisiekti su pačia ginekologe dar, nes įdomu ar tikslingai užsirašiau pas tą pačią genetikę ir nemokamai ir sekančia dieną nipt tyrimui privačiai. 😁 esu visiškai šviežia šituose reikaluose, kiek ir pasimetusi jaučiuosi
Lilaile parašė:
mano toks išsamus echoskopas kad lyties sakė tikrai nematau, nes tikrai dar anksti, va kas būna kai siunčia pas genetikę, o pakliūni pas eilinę akušerę...Šiauliai..…
Sveiki, pas kà Šiauliuose ėjot? Esu užsirašius tam skanui Šiauliuose bei pas genetikà ten pat. Po jùsù patirties galvoju gal geriau kitur rašytis
Pavasaris_ parašė:
Sveiki, pas kà Šiauliuose ėjot? Esu užsirašius tam skanui Šiauliuose bei pas genetikà ten pat. Po jùsù patirties galvoju gal geriau kitur rašytis
Aš pati neplanuoju, jei 12sav scan geras bus, bet iš mano draugių, visos turbūt į Kauną arba Vilnių važiavo. Lygtais Bogužienė Senojo bokšto klinikoje priima, bet sako Kaune perpus pigiau...
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai