87Jolita parašė:
Sveikos mamytes, na ir kaip gyvena jusu mazyliai? Pernai tokiu metu oj kokios aktyvios buvom, o siemet ramu 😁 papasakokit kaip jums sekasi, kaip mazyliai, gal jau v…
Labai rami grupė, matyt viskas gerai, pabiručiai auga kaip ant mielių 😃😊
Maniškis vaikščiot pradėjo per pirmą gimtadienį iki jo labai intensyviai treniravosi 🙈 ėjo, ėjo ,ėjo, ėjo, nieko kito užsiimti nėjo, net baby trike naudojau viduj kad bent kiek pailsėtų kol vežioju 🤣 Tik kelias pastarasias savaites man jis labiau pradėjo ,,krist nuo kojų", na eina ir jos pinas ir vis bumt ant užpakalio ir vis bumt. Kadangi jis pas mane nuo 2 mėn gan blyškokas, darė hemoglobina nieko blogo, bet naktim nuo 4 mėn keliasi en kartų prie papulio, tai gyd kai buvom metukų skiepams, gailėdama jau manęs, (nes veidas šiek tiek jau patįsęs) 🤪 pasiūlė pasidaryt Feritiną, teigdama kad rado literatūroj kad mažas Feritino kiekis gali įtakot dažną kėlimasi. Tai pasidarėm ir Feritina ir D ir tadam ...visko per mažai. Nors mityboj ir jautiena ir spinatai ir kiaušiniai ir grikiai kas turi geležies bet...
O man įdomu ką jųs su darbu darysit? Aš visai nenoriu grįšti. Nuo kada planuojat vesti į darželį o gal jau vedat? Ar dar maitinat mp? Gal kas kovojat su alergijom? Nes mūsų lopo testai nuliūdino 🙈