2024.09.07 22:58 (prieš 2 m.)
Adya parašė:
Sveikos🌸 Kurios žindote, vis dar po kiekvieno kieto maisto duodate pienuko ar duodate ir vandens, o žindote į tarpus tarp valgymų? 🤔 Kokį maždaug grafiką turite val…
Pas mus nėra tokio labai griežto grafiko, bet aš darbo dienom visad pažindau ryte prieš lipant iš lovos, mes reik suruoš vyresniuosius m,-klon, tai jinai man kitaip nesulaukia pusryčių, pyksta. Išeidžiu dičkius m-klon ir tada jau terliojuos su maže. Priklausomai nuo to, kiek valgė pusryčių, arba siūlau pieno, arba jau tik prieš miegelį/ lauką (apie 9-9.30). Tada apie 12-12.30 valgo pietus (jei namie, kietas maistas, jei, tarkim, kur bastomės, tai mp). Tada apie 13.30 - 14 val.migdosi vėl su mp. Apie 17 -18 val.gauna vakarienę, mp ir einam laukan. Iš lauko grįžtam nusikalę, kad tik praustis, mp ir gult. Bet dar būna, kad ištinka 3 miegai per dieną, tuomet apie 20 val.dar kažko užkanda, nes mano ir dičkiai iš lauko grįžę nori kirminą numarinti, tai visi kartu tada. Migdosi vėl su mp. Vandens valgio metu pasiūlau, nelabai nori jį gerti, kaip kada, žiūrint, koks maistas. Naktį keliasi du tris kartus žįsti, bet dažniausiai labai po nedaug. Įtariu, visai ne iš alkio ieško krūties, o jau tik iš įpročio, kad , va, pabudau, tai kad užmigčiau reikia pacinkuot kažką.... Tarp visų minėtų valgymų papildomų jokių užkandžių neduodu (jokių kukurūzų ir pan.), nes man atrodo, kad ir taip jau daug tų valgymų susidaro (sudėjus mp). Turim kukurūzų pakelį, kuris mums tarnauja ilgai ilgai, nes panaudoju tik važiuojant ir tik tada, kai jau tikrai bėda (aš vairuoju, o ji smarkinasi zirsti, tai su kukurūzu vat ima ir nurimsta ir ilgai jį zyzlioja kultūringai taip).