2024.09.23 14:41 (prieš 1 m.)
Oksana D. parašė:
O kiek kartų per dieną MP ir naktį dabar maitinat? Man taip ramiai MP nutraukt neišeina. Kažkaip tikiuosi,kad natūraliai nusiims,kaip ir pvz.pusryčių MP jau nusiėmę…
Su naktimi maitinu 5 kartus. Naktį keliasi 2 kartus. Bet prieš dienos miegus galiu laisvai neduoti, užmiega ir be MP, tai dabar bandysiu po vieną juos nuimti, kad liktų tik vakarui ir naktis. Na ir tada imsiuosi sunkiausio darbo. Bet čia irgi tas planas, tai tik kol vaikui viskas gerai, kai serga pvz, ar dantys kamuoja, tai jokie planai nepavyksta. Tai matysim kaip čia bus toliau 😮💨 mano galvoje šiek tiek chaosėlis, nes gal nuskambės juokingai, bet aš bijau duoti PM reikalui esant, nes davus pabandyti kelis pieno produktus - pabėrė. Neramu ir kaip su viduriais tada reikalai, ne visi tie PM tinka, bet kažkaip galvoju kad reikėtų turėti vieną pakiuką extra atvejui. Nuo pirmųjų dienų turėjom hipp combiotic nr1, niekad nepanaudojom, bet buvo ramu kad yra jei vdrūk prireiktų. Tai dabar galvoju o tai kokį pirkti? Ar bandyt dar pieno produktus pasitestuoti? Gal kvailoki klausimai iš šono atrodo🙄🙄 ai ir dar va sakot kai kurios, kaip priversti vandens atsigerti. Tai man kyla klausimas kaip vandenį atimti iš jos? Nes galėtų išturkti kibirą kaip telyčaitė. Info kiek to vandens rekomenduojama labai skiriasi. Galvoju gal taip nori, nes vistiek mažiau MP gauna, o juk ir atsigerdavo kartu. Bendras kraujas darytas visai neseniai, tai cukrus buvo geras, tai sveikatos indikacijų lyg ir nėra 😬