Olivia parašė:
Norėjau pasiteirauti dėl nosies aspiratorių. Šiuo metu naudojame paprastą-mechaninį, bet svarstau apie elektrinį variantą. Gal kas naudojat? Ar pasiteisino?
Man pats pačiausias paprastas physiomer
jau trečiam vaikui naudoju
Olivia parašė:
Norėjau pasiteirauti dėl nosies aspiratorių. Šiuo metu naudojame paprastą-mechaninį, bet svarstau apie elektrinį variantą. Gal kas naudojat? Ar pasiteisino?
Man pats pačiausias paprastas physiomer
jau trečiam vaikui naudoju
jdante parašė:
Man pats pačiausias paprastas physiomerjau trečiam vaikui naudoju
![]()
As irgi ji ir nematau poreikio kazka keisti:). Dar fb skaiciau kad yra kazkoks nosies pincetas,mastau apie ji ,bet tik brandinu dar ideja nes tikrai buna kad matai labai konkretu sekreta ta ir atsiurbejas sunkiai ima nes prilipes
Natty34 parašė:
Ar kam yra daryti kraujo tyrimai po gimdymo?
As geriu gelezies papildus jau puse metu, bet vistiek viskas ant ribos.
Labas vakaras, pabandykit tardyferon tabletes. Man atstatė hemoglobiną nuo 109 iki 139
Olivia parašė:
Mes turim elektrinį, aisku jis geriau ištraukia nei rankinis, bet jei snargliukai skysti. Nu aisku su juo viskas vyksta greiciau maziukas net nespeja sureguot. Tik toki perkant taupyt nereiketu😀
Robertukee parašė:
As irgi ji ir nematau poreikio kazka keisti:). Dar fb skaiciau kad yra kazkoks nosies pincetas,mastau apie ji ,bet tik brandinu dar ideja nes tikrai buna kad matai …
As naudoju pinceta, plastmasini su apvaliais burbuliukais gale del saugumo, labai gerai veikia isvalyti matomus bugius 😄
Arbūzėlis parašė:
Labas vakaras, pabandykit tardyferon tabletes. Man atstatė hemoglobiną nuo 109 iki 139
Aciu! Per kiek laiko? Ir ar feritinas jusu zemas irgi buvo?
Natty34 parašė:
As naudoju pinceta, plastmasini su apvaliais burbuliukais gale del saugumo, labai gerai veikia isvalyti matomus bugius 😄
Siuntėtės iš kažkur?
Nes jo, tuos matomus snargliukus aspiratoriai sunkiai ištraukia, jie labiau skirti slogai. Pincetas turėtų būt neblogas variantas tokiems sausuoliams.
Olivia parašė:
Siuntėtės iš kažkur?Nes jo, tuos matomus snargliukus aspiratoriai sunkiai ištraukia, jie labiau skirti slogai. Pincetas turėtų būt neblogas variantas tokiems sa…
Aha, Amazon 😌
Robertukee parašė:
teisingai išdėstytos monikos mintys,tikrai pritariu kad motinystėje svarbu neperspausti del saves pacios. Aš su neramia pirmagime ir tobulai svajotą motinyste, lank…
Labai ačiū už jūsų mintis labai patiko skaityti, manau labai taikliai atskleidėte tą skirtumą, kurį man asmeniškai sunku paaiškinti, kad žmonės skirtingai supranta tą vartojimą. Aš ir šiaip nesu baliauninkė, visada vartojau tiek, kad smagu ar kad skanu, bet ne prisigerti tai ir tas alkoholis man nėra kažkoks blogis, daugiau nereikalingos papildomos kalorijos, bet jeigu kartais norisi pasimėgauti tai aš tame nieko blogo nematau. Pradėjau šią temą, nes klausiausi audio knygos ir ten kalbėjo apie žindančios mamos mitybą daug potemių buvo ir tokia mintis nuskambėjo, kad simbolinė taurė vyno prie pietų nieko blogo nepadarys ir mama jausis kompanijos dalimi, nebus to tabu jausmo ir tuomet nereikės nutraukti žindymo vien dėl to, kad kartais norisi vyno paragauti. Bet man labai patiko ir jūsų mintis, kad vis tik, kad ši tema turi savo stigmą yra gerai. Susimąsčiau, kad tikrai gerai, nes mums visiems truputį yra vis kitas kiekis, tad geriau jau taip.
15 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai