ŠventaPagunda parašė:
Geriausia butu pasirodyti daktarui, kad apziuretu, ar viskas gerai ir vietoje. Tik nepanikuokite, patepliojomai galimi nestumo pradzioje. Svarbu nebutu sviezio krau…
jo galvojau pirmadieni ..bet begsiu ryt ekstra priims:))
ŠventaPagunda parašė:
Geriausia butu pasirodyti daktarui, kad apziuretu, ar viskas gerai ir vietoje. Tik nepanikuokite, patepliojomai galimi nestumo pradzioje. Svarbu nebutu sviezio krau…
vikutev9 parašė:
Viskas bus gerai🌸
ŠventaPagunda parašė:
Viskas bus gerai🌸
Reikia tiketis atsibodo tos netektis ://
Sveikos,
Šiandien buvau pirmoj apžiūroj ir deja.. žirniuko nelabai matyti😭 penktadienio hcg tyrimas buvo 1238 todėl pagal viską jau turėjo būti apie 8mm.dydžio ir turėjo būti matomas gerai, bet deja daktarė vos vos įžiūrėjo galimą nėštumą, bet sakė jeigu tai nėštumas tai jis matyt kad nebesivysto:(( rytoj einu darytis vėl hcg ir jeigu bus sumažėjęs reiškia pabėgo mūsų su vyru svajonė, o jeigu padidėjęs hcg tai galimai vienas embrionas prikibo ir vystosi kiaušintakyje o kitas nustojo vystytis gimdoj😥 nes kėlė du 5dienų blastocistas.
Man 37m. buvo vienas nesivystantis ir po jo jau tris metus einam apvaisinimo keliu ir štai kai sužibo viltis po daug procedūrų IUI, IVF, FET vėl tenka ją laidoti.. taip negera dabar širdyje, o ryt, poryt lyg niekur nieko turiu vėl eiti į darbus😢 suprantu čia ne 14 persileidimų kaip kad rašė kažkuri mergina, bet amžius daro savo ir laikrodis tiksi ir su kiekvienu mėnesiu vis artina tą ribą kai jau reikės pasakyt gana.. ir šeip dabar atrodo kad pavargau nebenoriu vėl eiti per tai (pagalbinį apvaisinimą, vaistus, jų poveikį, šimtus dūrių į pilvą, operacijas, tūkstančiais išleidžiamų pinigų už visą tai) aišku išsiverksiu išsigedėsiu ir vėl bandysiu, bet kol kas be galo sunku su tuo susigyventi, nes šį kartą atrodo viską darėm pagal reikalavimus bet jis tiesiog nenorėjo dar ateiti pas mus😭
Atsiprašau kad tiek neigiamų minčių, tiesiog kažkur labai norėjau išsipasakoti, nes apie nėštumą artimieji nežinojo.
Sėkmės jums visoms💖💔
Ledi.ledi parašė:
Sveikos,
Šiandien buvau pirmoj apžiūroj ir deja.. žirniuko nelabai matyti😭 penktadienio hcg…
Verkiu kartu su jumis nes pati per visa tai ejau nekarta😭😭😭😭😭😭😭😭....nzn net ka pasakyti niekas musu niekada nesupras ......kai atrodo jau isklausytos maldos ir vel gyvenimo pokstas ziaurus koks ........tas fizinis skausmas tukstanciu adatu vizija kaip kaskart vaziuoji ioperacinisu viltim gal tai paskutinis kartas ...kad viskas del to maziuko .....patikekit niejas to nesupras kol to nepraeis ....deja ......paguodos zodziu cia nera tik kruva klausimu uz ka ir kodel man laikykites .....nieko nepatarsiu nes sunkiai pati renku zodzius😪😪😪😪❤❤
Ledi.ledi parašė:
Sveikos,
Šiandien buvau pirmoj apžiūroj ir deja.. žirniuko nelabai matyti😭 penktadienio hcg…
Labai užjaučiu jus. Bet nenuleiskite ranku mes stiprios bandykite tol kol laikysite savo svojonę rankose.
Ledi.ledi parašė:
Sveikos,
Jokie žodžiai jums geriau jaustis nepadės, bet nuoširdžiai linkiu, kad sekantis kartas būtų sėkmingas iki pat finišo ir apdovanotų išvajotu leliuku! 🌷
Ledi.ledi parašė:
Sveikos,
Nuoširdžiausia užuojauta, jokie mūsų žodžiai nepadės. Bet likite stiprūs ir tikėkite, kad svajonė jus aplankys ir išsipildys, linkime tikrai visos kartu ❤️
Ledi.ledi parašė:
Sveikos,
Perskaičius Jusu zodzius, supratau, kad kartais neivertinam to, ka lengvai gyvenimas duoda. Atrodo atsikeli ir bumbi, kaip pykina, kaip smirda visur, krutine dega, pilvas issiputes.. o is kitos puses turetume dziaugtis, jog kazka skauda, kad pykina, nes yra kas uz tai galetu betka atiduoti 🥺
Labai gyvenimiškai parašėte, tiek apmastymų kilo, kaip noreciau nors dalelyte visu sekmes surinkti ir Jums atiduoti, kad irgi pasisektu 💕
11 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai