Silvestra parašė:
Na mano rugsėjinukas persikelė į rugpjūtinukąterminas buvo rugsėjo 1, o ponaitis panorėjo gimtadieni švesti rugpjūčio 30
Esu jau labai laiminga,kad pagaliau g…
Sveikinimai!!!
Silvestra parašė:
Na mano rugsėjinukas persikelė į rugpjūtinukąterminas buvo rugsėjo 1, o ponaitis panorėjo gimtadieni švesti rugpjūčio 30
Esu jau labai laiminga,kad pagaliau g…
Sveikinimai!!!
Merginos, visos jau keliaujame plonu siulu, nezinia kada subyresime, kada jau supsime savo stebuklelius, va jau kelios ir supa 😍😍
Man siandien iskilo kvailas klausimas apie krutis.. 🙈
Mano krutys yra/atrodo minkstoa ir tokios tuscios, ar cia normalu? Ar nebus kad nebus pieniuko ir nepavyks maitinti? 🙈
Nepamenu nors nusisauk kaip
Buvo pries 8 metus 🙈 bet pirmagimes nebeik nemaitinau nors pieno turejau daug... priezastis buvo liezuvio pasaitelis pas panele, kai pasidaviau ir nuleidau rankas perejom prie misinio, buvo jau beveik 4 men. Kai suzinojom kodel nesiseke maitinti(pientraukis nepadejo- nieko nenutraukdavau)... tai vat pradejau galvot gal
Reikia ruostis atsarginiam planui 🤷🏼♀️🤷🏼♀️ labai noreciau si karta maitinti..
aciu uz pasisakymus 😇
Mažia parašė:
Merginos, visos jau keliaujame plonu siulu, nezinia kada subyresime, kada jau supsime savo stebuklelius, va jau kelios ir supa 😍😍
Pas mane irgi minkštos, net nepadidėjo. Bet jau su pirmagimiu žinau, kad galiu pagaminti ir virš litro į parą (irgi nežindo dėl pasaitėlių, tai virš metų traukiausi). Tai tikrai krūtys iki gimdymo nieko nepasako apie būsimą pieno kiekį
Pas mane pakietejusios, skausmingos, bet kai pamenu pradejau zindyti pirmaja, tai isvis sunkus kieti kokosai pasidare, tikrai nepalyginamai su dabar
bet zindziau iki beveik 3 metu, tai jau gera laika tame zindymo etape buvo susileide, tuscios, minkstos, o pienuko buvo tiek kiek reikedavo, tikrai neatrode kaip pieninga krutine
Dabar pagal viska krutyse tik priespienio gali buti (paspaudus isbega man keli lasiukai), tai del to ir minkstos🙂 kai prasides intensyvi pieno gamyba 3-5 para po gimdymo, tada jau ten dideja dydziais pradzioj kol susireguliuoja😁 as su pirmu dar su pientraukiu papildomai traukdavau is nezinojimo, tai krutine is b i d buvo padidejus, o ir kietedavo ziauriai🤦🏻♀️
Nuraminot merginos 💚 aciu!
Joo paspaudus laselis issiskyria 🙈 pasitikrinau 🤣
Amarila parašė:
Pas mane irgi minkštos, net nepadidėjo. Bet jau su pirmagimiu žinau, kad galiu pagaminti ir virš litro į parą (irgi nežindo dėl pasaitėlių, tai virš metų traukiausi…
Kaip daznai nusitraukinejot per para? Ir po kiek minuciu? Idomu jei tektu paciai nuaitraukinet..
mes ne LT gyvenam tai realiai 3 men tureciau atiduot jau i darzeli ir grizt i darba, bet tam sukaupiau atostogu ir dar issiaiskinau kitokiu dalyku tai jei tik darbe sutiks, ir mano mamai pavyks atvykt menesiui pas mus atostogu bandysim bent iki 6 men istempt namie🙈 o po to tureciau jau pateikt i darzeli reikiama kieki pienuko kad kol darbe busiu uztektu 🤷🏼♀️
Mažia parašė:
Pradžioje 8x per parą po 30min su Spectra s1 pientraukiu. 3 mėnesius. Po to perėjau prie 6 kartų, tada 5-4-3-2 ir kai jau nusprendžiau baigti iki 1 ir retinau valandas. Kai nustojau traukti naktimis grįžo ciklas, tada pieno nusitraukdavo mažiau, tai ėmiau naudoti papildus Legendairy Liquid Gold.
Mažia parašė:
Kurioj saly gyvenat? Koks ziaurus istatymas, kad tokius maziukus jau iskist i darzelius... 😞
Amarila parašė:
Pradžioje 8x per parą po 30min su Spectra s1 pientraukiu. 3 mėnesius. Po to perėjau prie 6 kartų, tada 5-4-3-2 ir kai jau nusprendžiau baigti iki 1 ir retinau valan…
Aciu uz pasidalinta patirtimi 😇
Karpet parašė:
Kurioj saly gyvenat? Koks ziaurus istatymas, kad tokius maziukus jau iskist i darzelius... 😞
Olandija... viso yra 16 savaiciu... max 6 sav iki gimdymo ir 10 sav lieka po gimdymo.
Jei pasirenki kad nori 4 sav iki gimdymo sustot dirbti, bet sveikata neleidzia arba darbas koks pavojingas automatiskai sustot tenka 6 sav pries.. 🤷🏼♀️
Pirmagime gime Lietuvoj tai pasaka buvo 2 metus nedirbau ir po to tiesiog isejau is darbo. Nes jau buvom persikrauste i Olandija
2 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai