Mažia parašė:
Olandija... viso yra 16 savaiciu... max 6 sav iki gimdymo ir 10 sav lieka po gimdymo.
Blem paklausius, tai yra kuo pasidziaugti ta Lietuva:))
Mažia parašė:
Olandija... viso yra 16 savaiciu... max 6 sav iki gimdymo ir 10 sav lieka po gimdymo.
Mažia parašė:
Nuraminot merginos 💚 aciu!
Joo paspaudus laselis issiskyria 🙈 pasitikrinau 🤣
Pienuką galima taip pat ir šaldyti.
Įsigyk pienui maišelių tokių. Aš nusipirkau, jeigu reikėtų nusitraukinėti pienuką.

Mažia parašė:
Nuraminot merginos 💚 aciu!
Joo paspaudus laselis issiskyria 🙈 pasitikrinau 🤣
As kadangi traukdavau tik papildomai, nes maitinau pati, tik viena karta nutraukdavau paroj papildomai (saldymui). Traukdavau nepamenu kiek pagal laika, gal kokias 15min per abi krutis, kol begdavo pienas, nes pientraukis elektrinis philips budavo tai jau to gilesnio pieno nepaimdavo, neuztekdavo jam galios😁 nors ir vaikas mano greit pavalgydavo, nelaikydavau as jo prie kruties po pusvalandi😁
Smurfytee parašė:
Pienuką galima taip pat ir šaldyti.
Įsigyk pienui maišelių tokių. Aš nusipirkau, jeigu reikėtų nusitraukinėti pienuką.
Aha jau turiu krepsely vienoje parduotuveje, kad isigyti
aciu uz patarima :))
gremil parašė:
As kadangi traukdavau tik papildomai, nes maitinau pati, tik viena karta nutraukdavau paroj papildomai (saldymui). Traukdavau nepamenu kiek pagal laika, gal kokias …
Xe xe po pusvalandi 🙈 vajeeej.... mane ir taip kartais gazdina kad busiu pieno masina ir bile uzsinores turesiu papuli traukt ir duot, pirmoji po valanda kabedavo an papo ir nesupratau kas daros 🤯 na dabar bent zinau kas gali buti 😇
Karpet parašė:
Tikrai taip :)) yra geru dalyku tikrai ir ne vienas
Kay_ parašė:
Sveikos! Mes kaip ir minėjau, iš rugpjūčio traukinio įšokom į rugsėjovakar 09.02, 18:55 gimė mūsų dukrytė, 53 cm, 3 320 g
![]()
Sveikinimai! Aukit sveiki! 🤗❤️
wilddreamm parašė:
Sveikos, kaip savijautos?kada terminas? Man penktadieni, bet kol kas tylu ramu 🥹 o jau taip norisi greiciau 🤭
Mano terminas sekmadienį, gydytoja sakė atvažiuoti į ligoninę dieną po termino, jei veikla neprasidės. Kaip tik buvau ir šį sekmadienį, tai veikla nuo ankstesnių apsilankymo visai nepasistūmėjo, tie patys 1, 5 cm prasivėrę ir ilgas kaklelis 😬. Nežinau ar sutapimas ar ne, bet po patikrinimo "ant kėdės" pradėjau pagaliau jausti paruošiamuosius sarėmius ir galimai pradėjo šalintis kamštis (arba po apžiūros pasekmė, nes jau yra taip buvę) 😄. Šiaip jaučiuosi neblogai tikrai, tik pilvas jau labai sunkus, tempia žemyn, baisiai kietėja, duria kaip su peiliu, kai vaikštau, tai kaip nerangus pingvinas krypuoju 😄. Apie miego kokybę net nekalbu, bet jau susigyvenau.😁Aj dar tinstu labai, net gydytoja sunerimus buvo, bet tyrimai geri, tai matyt tiesiog organizmas linkęs kaupti skysčius 😬. Šiaip emociškia šiuo metu sunkiausia tikriausiai, nerandu sau vietos, kiekvieną dieną kaip ant adatų ir vis galvoju, kada??? Ar viskas bus gerai, kaip viskas praeis, ar susitvarkysiu ir pan. 🥴
Kaip jūs jaučiatės, kaip nuotaikos? ☺️
wilddreamm parašė:
Sveikos, kaip savijautos?kada terminas? Man penktadieni, bet kol kas tylu ramu 🥹 o jau taip norisi greiciau 🤭
Mano terminas tai pat sekmadienį, 10d.😊 Ryt einu paskutiniam vizitui pas gine. Sakiau prašysiu, kad patikrintų kaklelį, ar yra ten kokių veiklų ar ne, o jei ne tai bent užjudins ta patikra. Nors šiaip lyg ir atrodo paruošiamieji būna, nors labai minimalūs. Pilvo skausmas kaip per mm, tik nestiprus. Pilvas kietėja. Labai jau laukiu, ir tas kada kada kada...😁 Šiaip savijauta gera, negaliu skūstis, tik tiek kad pavargau nuo tokios būsenos kai vos tik biškeli pasijudini ir jau pavargsti, ir plius kai aš esu toks žmogus kur negali ramiai pasėdėt, turiu kažką veikt, o neina😁 Tai nervina belekaip🙈 Tai va ir laukiam, tikiuosi gerų naujienų ryt po gyd
wilddreamm parašė:
Jaučiuosi emociškai išsekus. Mano terminas jau seniausiai praėjo, šiandien 41 sav. Ir nieks nevyksta 🙈 vakar šiek tiek jaučiau lyg makštį duria, bey gal po kakkelio apžiūros pasekmės. Linkiu visoms nepernešioti, nes tikrai emociškai labai sunku jau, o dar kai kiekvieną dieną sulauki klausimų 'ar jau?', tai dar sunkiau pasidaro 🤦♀️
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai