UgNė J. parašė:
Tai kokias gerasias bakterijas naudojat? Nes mums ir pasiule biogaia vaistininke argumentuodama kad dazniausiai daktarai juos rašo🤔
Aš savo sūnui duodavau linex baby.
UgNė J. parašė:
Tai kokias gerasias bakterijas naudojat? Nes mums ir pasiule biogaia vaistininke argumentuodama kad dazniausiai daktarai juos rašo🤔
Aš savo sūnui duodavau linex baby.
Filadelfija parašė:
As vakar buvau pas neintoligus dėl pilvi diegliu. Tai mum sake viska naudot tik tada, kai vaikas neramys, verkia, o tom dienom kai gerai jaucias nelasint nuejo...
Mes tai vartojam colinox nuolatos, nes atrodo kaip nustoji - šaukštai po pietų , vaikui jau labai blogai 🧐 tai ir vartojam prevenciškai 😬😬
simute69 parašė:
Man pasiteisino colic calm👍 nes tikrai uzeina diegliukai skausmingi, riečias, verkia😢
Kur perkate?
https://www.iherb.com/pr/colic-calm-colic-gas-fussiness-extra-support-2-fl-oz-59-ml/143027, siuntimas venipak 4 eur
ingulis1 parašė:
Kokį vitaminą D vartojate? Mums vaistinėj pasiūlė su žirafa. Anksčiau vaikams naudodavau vandens pagrindu vit D bet vaistinėj sakė, kad jis receptinis
Su žirafa mes naudojam.Po gimdymo gydytoja sakė tik šį naudoti
ingulis1 parašė:
Kokį vitaminą D vartojate? Mums vaistinėj pasiūlė su žirafa. Anksčiau vaikams naudodavau vandens pagrindu vit D bet vaistinėj sakė, kad jis receptinis
Vandens pagrindu Devikap, išrašė receptą.
ingulis1 parašė:
Su zirafa
ingulis1 parašė:
Su žirafa duodu
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai