SIRDISRAMI parašė:
Mes irgi nuo 6 mėnesių peręjom į sportinuką. Bet aš iš karto pardaviau savo vėžimą su sportine dalimi, o sportinuką naudojam likusį nuo sesės, kuria susilanksto vie…
Kokios firmos sportinuka naudojat
SIRDISRAMI parašė:
Mes irgi nuo 6 mėnesių peręjom į sportinuką. Bet aš iš karto pardaviau savo vėžimą su sportine dalimi, o sportinuką naudojam likusį nuo sesės, kuria susilanksto vie…
Kokios firmos sportinuka naudojat
Tina parašė:
Sveikos ! O kaip jūsų vaikeliams sekasi priaugti svorį ? Ar priaugate ? Teiraujuosi, nes maniškė daug juda - šliaužia, ropoja, stojasi, vartosi ir man rodos mums n…
Ir mums su svorio priaugimu yra problema, kadangi daug juda, valgo irgi sunkokai.. Liepos pradžioj važiuosim pas gydytoją, žiūrėsiu ką sakys..
Mamaa2 parašė:
Sveikos, gal yra mamų kurios jau nutraukinėja žindymą? Kaip sekasi su krutų pilnumo skausmais kovot? Ką darot kad maudimas mažėtu? Ir dar iškilo klausimas kaip daba…
O kartais nereikia tokiu atveju pereiti į PM? 🤔 Nes juk iki metų MP ir PM turi būti pagrindinis maistas.
Upeliukas parašė:
O mes turim Carrello Ultra (norėjau, kad suktųsi tiek į mamą, tiek į pasaulį), bet tiesą pasakius tikėjausi daugiau minkštumo iš važiuoklės, nes ji turi net ir prie…
Paminkštinimą ir aš pirkau, bet man nepasirodė kad kietas labai. Mes važinėjam su juo ir miškais. Sutinku kad tutis patogesnis, bet jis ir labai sunkus tiek nešioti, tiek vairuoti 😊 tai labai priklauso ko ieškot ir tą renkates. Kadangi su naudotais vežinais turiu ne kokios patirties, apgavo kad nėra defektų arba jie netrukdo, o pasirodė išlūžusi detalė ir atvargom 6 mėn. Naujas bent garantuoja kad nesuluš iškarto. Aš net prie namo jau traukiuosi šį vežimėlį, o ne senąjį! Bet jei rasti patikimą pardavėją, kodėl gi ne. Mano vaikas puikiai jame miega, sėdi, žaidžia. O paminkštinimą aš kiekvienam vežimui perku, nes esamo man ne visada užtenka 😊
Mane taip pat domina carrello,tik neapsisprendziu koki modeli,carbon,sl ,lite,koks butent jusu ar nesunkus,

Mūsų toks. Tik šis nesisuka į abi puses, bet man tokio poreikio nėra. Tai čia gal daugeliui ir būtų minusas. Bet yra modelių kur sukasi į abi puses. Dėl svorio pakankamai lengvas, bet yra ir dar lengvesnių, bet aš rinkausi pagal savo kriterijus. Sėkmės renkantis.
Sveikos mamos, noriu jau po biški pradėti primaitinimą gabaliukais, nes mums jau suėjo 9 mėnesiai, bet esu pasimetus, kaip tuos maisto gabaliukus apdoroti, kad vaikui būtų patogu, nuo kokio maisto pradėti🙈 Baisu, kad neužspringtų.
Bandžiau morkytes, babatą kepti orkaitėje, bet gavosi nesąmonė, viskas tik sudžiūvo ir sudegė🤦♀️🥴
Gal yra mamyčių jau pažengusių šitoje srityje, gal turit maisto nuotraukų ką daudat savo mažyliams🙏😊
VikiMiau parašė:
Sveikos mamos, noriu jau po biški pradėti primaitinimą gabaliukais, nes mums jau suėjo 9 mėnesiai, bet esu pasimetus, kaip tuos maisto gabaliukus apdoroti, kad vaik…
Man irgi aktualu ! Padėkite prašau ! Iki šiol viską blenderiuoju. Bijau pradėti duoti gabaliukus, bet reikia Jau
Aš jau duodu, garinu arba garinimo aparate, arba orkaiteje ( pas mane yra garinimo funkcija orkaiteje), patogu tureti gofruota peilį, juo pjaustyti darzoves, kad neslystu is rankuciu, pjaustyti pirsto dydzio gabalais. Tai duodu bulve, saldzia bulve, brokolio zieda, kalafijoro zieda, cukinija, esu virus vistienos kulsi visa davusi i rankas kramtyti (svarbu isimti kai isverdi vidini kauliuka), siandien dariau pailgo dydzio kotletuka (i mesa itarkuoti galima cukinija, bulve, kad butu minksciau) duodu avokada, puse banano, skrudinta toste viso grudo duona (riekele perpjauti per puse) uztepta avokadu ar kuo kitu, pomidoro didele skilti, braske visa didele, puikiai susitvarko vaikas, bet dar duodu ir kosem valgyti, visaip
parsisiuskite solid starts programele, nemokamoje versijoje galima paziureti kaip saugiai pateikti produkta vaikui pagal amziu, bet jeigu pradedate dabar, tai reikia duoti kaip 6 menesiu amziaus vaikui kol igus valgyti gabaliukais, tada galima pereiti prie mazesniu gabaliuku pateikimo.
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai