Daiva.. parašė:
Aš išvis daug turėjus ekoskopu einu privačiai vien iki 20savaitės apie 7ekoskopus ir po 20 savaitės su pirmu dsr daugiau turėjau🌸🌸🌸
Aš ir echo visą nėštumą iki šiol du echo per mėnesį turėdavau, db tik bus mėnuo tarpas
Daiva.. parašė:
Aš išvis daug turėjus ekoskopu einu privačiai vien iki 20savaitės apie 7ekoskopus ir po 20 savaitės su pirmu dsr daugiau turėjau🌸🌸🌸
Aš ir echo visą nėštumą iki šiol du echo per mėnesį turėdavau, db tik bus mėnuo tarpas
Kristina112 parašė:
Sveikos,
Gal jau susikrovėt daiktus vykstant į ligonine? Jei taip pasidalinkit ką dėjotes …
Sveika,
Maniškiui pirmajam tai jau 9 tuoj bus 🤭
Sau: naktiniai, chalatukas, guminės tapkes, rankšluostis, 4 vnt "pampersai", rinkinys po gimdymo, multi mom kompresai krutinei, plaukų šepetis su gumyte ir diržas po gimdymo.
Vaikui: pakelis pampersu, marlė, nedidelis rankšluostukas, dėl visa ko servetėlių šlapiu pakelį, 5 komplektukai rubelių, vienkartiniai paklotėliai drėgmės neperleidziami, sterili vata ir lauknesiukas į gimdymą (1 pampersas, rūbeliai, vilnonės kojinės)
Vyrui: vanduo, antbačiai ir sausainiai 😁
Taip pat sudejau atskirą maisiuka, kuri nurodziau vyrui paimti kai jau vešis mus namo 😁 jame švarus vaikui rūbeliai, 1 pampis, kiemo kombis, kepuryte, pledas ir pan. Ir mano rūbai namo.
Grettta1 parašė:
Tikriausiai jau apie tai buvo kalbėta ir aš praleidau, kokio dydžio ir kiek komplektukų vežėtės į ligoninę? 😄☺️
Kadangi mano pirmas buvo didelis, dabar taip pat nusimato ne iš mažųjų tai ėmiau tiek į gimdymą, tiek po visko (5 komplektukus jeigu netyčia pasibaigtų cezariu) 56 dydžio.
BigMom parašė:
Sveika,
Maniškiui pirmajam tai jau 9 tuoj bus 🤭
Ačiū 🥰 reikia ir man jau susiruošti, kad būtų ramu. ☺
Eirina123 parašė:
Sveiki, nezinau ar suprasite bet gal pagelbesite situo klausimu .
Ryte nuejau praustis nusisluosciau sausai ir kaskas per koja nubego na tikrai neda…
aš į ligoninę pasitikrinimui nuvažiuočiau
Kristina112 parašė:
Sveikos,
Gal jau susikrovėt daiktus vykstant į ligonine? Jei taip pasidalinkit ką dėjotes …
Su pirmagimiu turėjau dideli lagamino labai daug ko neprireikė,tad šį kart nusprendžiau lagamina mažiuka pogimdyvinė ir kuprinė i gimdykla kurioja chalatas nestoras,tapkės,šukos,gumytė,vazelinas lupom,pakrovėjas,pinigai vaikui po gimimo rūbeliai,sauskelniu visas pakis man ir rankšluostis,vandens. Lagaminė maikutės,kelnaitės,lemenėlės,diržas po gimdymo,kelnės megsto pavidalo nestoros ir chalatas toks megsto pavidalo kur i gimdykla nešiuos,sauskelniu kur liks iš 30vnt.higienos reikmenys,vaikui rubeliai 5komplektukai,sauskelnės,palutės,rankšluostis,drėgnos servetėlės,užkanduku. Jai ko reikės atveš vyras ar uošvienė nes važiuos su manim i gimdykla uošvienė🌸🌸🌸