2022.01.18 16:19 (prieš 4 m.)
Amber9 parašė:
Tai kad ta tvarka buna keiciasi
Man pvz keistas klausimas del naktiniu. Ar gi tai svarbu? Juk nereikia imt dolcega…
Dėl laisvų palatų, tai gal kitose ligoninėse būna atskirai privačios, kurias galima užsisakyti, jos nebūna tos pačios kaip bendros, o grynai papildomos, nu aš taip svarstau. Tai gal tos nėštutės nugirdusios, kad taip būna, pasidomi kaip čia. O vat dėl naktinių ir man nesuprantama, man kažkaip savi jaukiau, o ypač dabar per pandemiją, maža kaip ten išskalbia ir dezinfekuoja. O ir kaip ten susitepti, nelabai įsivaizduoju, juos gi sukelia aukštyn, bent man taip buvo. Turėjau labai gražius ir jaukius iš 9menesiai, dar paskui grįžusi namo naudojau ilgai, nu superiniai buvo. Galiausiai, juk būna extra gimdymai, kai su greitukėm atveža, tai aišku neliepia nuogom gimdyti, turi jie tų rūbų extra atvejams, tai čia jau logiškai galima pamąstyti.
Dėl pavalgymo man atrodo Santarose paprasčiau su šitu klausimu. Kitose ligoninėse dar kitaip. Tai tikrai būtų logiška virš temos iškelt tokius klausimus-atsakymus, būtų visiems viskas aišku, nes kol pandemija, tol dėl šio klausimo nesikeis tvarka. Va dėl lankymo ir dalyvavimo tai keičiasi dažnai, aš kai gimdžiau, tai buvo draudžiamas net dalyvavimas gimdyme.
O dėl užuolaidėlių tai aišku jos nepamaišytų, bet gal tik filmuose taip būna, nžn kaip kitose ligoninėse 🤭 Aš asmeniškai džiaugiuosi, kad lankymas neleidžiamas, nes iki pandemijų įsivaizduoju ir pusė giminės galėjo susirinkti aplankyti, o visokio lygio žmonių būna, nu man būtų kažkaip nefaina žindyti prie svetimos kompanijos, tai bent šiuo klausimu pandemija pasitarnavo.