Evuttė parašė:
Sveikos as buvau siandien gp tai mums dave krema dermol jam egzema tikriausia ir israse i vonia oliatum skysti, ziuresim kaip bus
pas musu veiduke irgi kelios sausos vieteles tai reiks kazka daryti jei nepraeis
Evuttė parašė:
Sveikos as buvau siandien gp tai mums dave krema dermol jam egzema tikriausia ir israse i vonia oliatum skysti, ziuresim kaip bus
pas musu veiduke irgi kelios sausos vieteles tai reiks kazka daryti jei nepraeis
Agne_Ker parašė:
Oilatum tai super, labai padėjo,o kai veidas buvo labai sausas, health visitor išrašė hydromol ointment![]()
Aha zinau kad jis geras, su pirmaja turejau ji
kristelaura parašė:
Aha nelengva su tom sausom odom, pas manaji irgi yra kai kur, ne visa vieta
Evuttė parašė:
Aha nelengva su tom sausom odom, pas manaji irgi yra kai kur, ne visa vieta
jo pas mane ant kaktytes prie nosytes sakiau suksiu siand health vizit tegul pataria ka naudot bijau uzleisti o pati nzn ja tepti veidukui
Evuttė parašė:
Aha zinau kad jis geras, su pirmaja turejau ji![]()
kristelaura parašė:
si turite vaidukui
veidukui?
kristelaura parašė:
jo pas mane ant kaktytes prie nosytes sakiau suksiu siand health vizit tegul pataria ka naudot bijau uzleisti o pati nzn ja tepti veidukui![]()
Geriauaia naturalus aliejukas koks. Spesit Su tais kremais. Leliukas dar lb mazas, naturalu, kad odyte net nusilups.
kristelaura parašė:
jo pas mane ant kaktytes prie nosytes sakiau suksiu siand health vizit tegul pataria ka naudot bijau uzleisti o pati nzn ja tepti veidukui![]()
Na taip bandykit, kazka turi pasakyt
kristelaura parašė:
si turite vaidukui
Nea, mes kitoki turim, veliau parodysiu
kristelaura parašė:
veidukui?
Mums ji dave odai, net nezinau veidui tai net neklausiau ar galima tept
Lūšiukė parašė:
Geriauaia naturalus aliejukas koks. Spesit Su tais kremais. Leliukas dar lb mazas, naturalu, kad odyte net nusilups.
Turejau kokosu aliejaus, tepiau niekas mums nepadejo, nei kremas bepanthenas, nei kas kitas, dar nebandziau to kremo kur dave, nes sake ji reik tept po maudyniu, bet kojas nuvalysiu graziai ir tept bandysiu, beto mums vakar skiepas buvo, ir tiesa kad negalima buciuoti maziuko i lupas po tu vaistu kur i burna suduoda?
nes mums sake kad bakterija galima uznesti
Na man sake kad su naturaliu aliejumi galima kuna tepti bet ne veiduka ale,,galima su vazelinu naturaliu tepti tai biski patepiau nes tikrai labai sausa kaktyte,nieko pasuksiu ant pietu paklausiu gal ka israsys ar atvaziuos paziureti :)kremu nelabai ir as noriu dar kazka naturalaus noreciau
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai