Grupioke parašė:
Ėjom i pirmą pasitaikiusią foto atelje, kadangi buvo 5 savaitės, paguldė ant paklodės ant grindų, neišėjo niekaip atsimerkti. Tai nuotraukytė gavosi su viena pramer…
Ok. Supratau 😊
Grupioke parašė:
Ėjom i pirmą pasitaikiusią foto atelje, kadangi buvo 5 savaitės, paguldė ant paklodės ant grindų, neišėjo niekaip atsimerkti. Tai nuotraukytė gavosi su viena pramer…
Ok. Supratau 😊
KovE27 parašė:
O kur Jus gimdet ?![]()
Viborg
na tikriausiai teks nurimti, pernesioti leidzia +-10d tai iki gruodzio 20 tikrai rankose laikysit ☺️ as abu pernesiojau, pirmas viena diena iki suplanuoto skatinimo gime, o antroji 4 valandos iki suplanuoto skatinimo pasiprase pati 😄 9 val turejau stovet ligoninej, kad vandenis nuleistu, bet saremiai patys prasidejo 4ryto ☺️
Vaikai zino kada ju laikas, zinau koks jausmas pernesioti, bet vienaip ar kitaip nepagreitinsint viso proceso.
KovE27 parašė:
Dėl macdonaldo tai spaudžiu dešine - nieko sau atsiminimassmagu kad viskas jums praėjo pakankamai sklandžiai. Juk gimdymas tikrai nėra iš tų lengvų patirč…
Mane taip pat tas siuntimas namo neramina . Tai aš sakiau vyrui kad paimtu kaldra kokia kai važiuosim gimdyt ir jeigu lieps važiuot namo niekur nevažiuosiu 😆😆😆 lauksiu ligoninei vistiek . Kaldra siaip pasitiest ant žemės jeigu ką 😆😆😆😆 pirma karta lt gimdžiau tai 00:30 nuvažiavom o ryte 7:55 jau leliuka supavom . Viskas gerai praėjo . Tikiuos ir čia viskas tai greit ir gerai bus :)))
Karoolyte parašė:
Mane taip pat tas siuntimas namo neramina . Tai aš sakiau vyrui kad paimtu kaldra kokia kai važiuosim gimdyt ir jeigu lieps važiuot namo niekur nevažiuosiu 😆😆😆 lauk…
As kai pirmaji LT gimdziau, po 1.5 valandos nuo nuvaziavimo pagimdziau...antrojo laukdamasi, zinojau, kad irgi viskas greit gali vykti, perspejau visas akuseres, bet pajutus pirmus skausmelius ir paskambinus i ligonine, aisku, jos sake likt namie, eit po dusu ir miegot....nepaklausiau ir vaziavom i ligonine, be kvietimo...registraturoj nebuvo patenkintos, kad atvykom, bet vistiek patikrino, ir ka....iskart i gimdykla nes 9-10cm...po 15min turejau dukryte
o dar po 2val jau sau vel namuose jaukiai leidom laika
Giedra diena parašė:
As kai pirmaji LT gimdziau, po 1.5 valandos nuo nuvaziavimo pagimdziau...antrojo laukdamasi, zinojau, kad irgi viskas greit gali vykti, perspejau visas akuseres, be…
Oho kaip fainai 😍😍 labai jau čia greitai pas jus viskas vyko 😊
Giedra diena parašė:
As kai pirmaji LT gimdziau, po 1.5 valandos nuo nuvaziavimo pagimdziau...antrojo laukdamasi, zinojau, kad irgi viskas greit gali vykti, perspejau visas akuseres, be…
Ejjj bet nepaisant to.. na ar jos pacios nesijaucia tokiais atvejais nepatogiai??? Eik i dusa ir miegot. O kas tada jei lovoj ir gimdau??? Man tokios patirtys kelia toki truputi nepasitenkinima.. aisku, uz jus dziaugiuosi tai neapsakomai
Karoolyte parašė:
Mane taip pat tas siuntimas namo neramina . Tai aš sakiau vyrui kad paimtu kaldra kokia kai važiuosim gimdyt ir jeigu lieps važiuot namo niekur nevažiuosiu 😆😆😆 lauk…
O tai jums nebe tiek daug ir liko laukimo
sveikinu labai!!! Kur gimdysit? As galvoju irgi nebusiu ta ramiai gulinti namuose paciente. Jei jau nuvyksiu i ligonine tai is ten niekur nesitrauksiu. Tikrai nors ir hole sedesiu. O mintis apie kaldra man patiko :-D pamastysiu ir as apie tai :-D
KovE27 parašė:
Ejjj bet nepaisant to.. na ar jos pacios nesijaucia tokiais atvejais nepatogiai??? Eik i dusa ir miegot. O kas tada jei lovoj ir gimdau??? Man tokios patirtys kelia…
Na kadangi mazas procentas taip greit gimdanciu, tai jos nestresuoja manau :))
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai