2018.11.30 10:32 (prieš 7 m.)
KovE27 parašė:
Ačiū, bandysiu ten
žinot, gal per daug skaitau. Visokių tu nuomonių yra ir dažnu atveju tenka suabejoti. Bet nepabandęs nesužinosi
Sveika. Su tom nuomonem tai jei viskas gerai tai gera nuomone jei kas tik blogai iskart keikia.
O pasitaiko visur visko visi zmones. As pirmagime gimdziau LT tai reikejo i kisene deti gydytojai nors ir visai nieko buvo, bet varoma kysiu. Paliko ar siulu likuti rande(dare cezari) tai buvo sone rando guzas kuris vos smelgdavo. Nors nestumas buvo kuo puikiausias be komplikaciju,bet del pinigu buvau priskirta rizikos grupei, ka suzinojau tik gerokai po nestumo.
Cia gimdziau kitus savo du vaikus. Prieziura ir keikiau ir dziaugiausi. Nes su antru pastojau atvykus i DK ir dar buvau negavus dokumentu tai viskas uztruko su apziura, labai nervavausi nes truputi veliau padare scana leliuko sprando rauksles (o kuo veliau darosi tuo sunkiau jau nustatyti ar viskas gerai) nors gydytoja sake viskas gerai, bet mate, kad pergyvenau tai padare kraujo tyrima dar papildomai (kuris suprantu kainuoja nemazai) ir dar patvirtino kad tikrai ramiai galiu laukt
Gimdymas taip pat praejo super. Jauciausi kaip kokia garsenybe
buvo uzmautos kojines nors galejau pati siuloma visokiu proceduru,sesutes visos kiek keitesi buvo labai malonios juokavom ir t.t Operacijos metu pasalino ta guzeli ir randa labai grazu padare. Su treciu jau ramiau. Viskas sklandziai kadangi planuota operacija tai viskas ramiai. Visi viska pasakoja kaip kas bus, linksmina. Na man tai cia super. Su treciu atvaziavom penktadieni ryte ir is ligonines po operacijos isvaziavom sestadieni po pietu
Siaip as patarciau gimdyti cia nes bent jau kaip su zmogum elgiasi nei LT. (velgi ziurint ant ko papulsi) Nes jei dar zadat cia ir likti gyvent tai ir ateti lengviau.