monika.grunev parašė:
Su kokia dietologe snekejotes? Kiek jums patare kartu valgyti i diena su uzkandziais ?;)
Milosiene is Santariskiu. Sake trys pagrindiniai valgymai,du tarpiniai ir pries miega sumustekas🙂
Dažniausiai gestaciniu diabetu moterys suserga 24–28 nėštumo savaitę, tačiau naujų diabeto atvejų gali būti fiksuojama ir bet kuriuo kitu metu. Skaityti
visą straipsnįmonika.grunev parašė:
Su kokia dietologe snekejotes? Kiek jums patare kartu valgyti i diena su uzkandziais ?;)
Milosiene is Santariskiu. Sake trys pagrindiniai valgymai,du tarpiniai ir pries miega sumustekas🙂
Amber3 parašė:
Rimtai kenkia.. 🤔 Man nuo vakatienes iki pusryciu ptarina 12-13val🤦♀️ vakariene apie 18-17val buna ir daugiau tiesiog nenoriu. Jei uzkandu kazka pries miega, pvz 2…
O jums buvo konsultacija su dietologe? Ten labai daug niuansu, ko vakare nevalgyt, kad cukrus ryte normalus butu ir dar tas ilgas laikas nevalgymo kazkaip isprovokuoja organizma paciam pakelt cukru. Na zodziu,ten daug reikalu....
kristute1 parašė:
Man irgi netiko tie naktipiečiai, būtent jų atsisakius nuo 13 iki 25 sav. buvau susitvarkiusi cukrų
O man jie suveike. Nes as net nesupratau,kodel mano tyrimas buvo negeras. O tada pabandziau ta sumustini i lova einant suvalgyt ir dingo tie skaiciai... Na ir viskas isaiskejo, pries darnat tyrima man buvo nevalgymas apie 12 valadu,tai va dabar turiu ka veikt... 😀
Lakme parašė:
O jums buvo konsultacija su dietologe? Ten labai daug niuansu, ko vakare nevalgyt, kad cukrus ryte normalus butu ir dar tas ilgas laikas nevalgymo kazkaip isprovoku…
Su endokrinologe gal, norejote paklausti? Dar nebuvo, nes iki 12sav nlb kas laiko nestuma rimtu🤷♀️, bet 29d duos siuntima. Turejau GD su pirmu nestumu, bet tada problemu jokiu nebuvo, nei ryte nei po valgiu.
Na va mano 3,33 (t.y mažiau nei norma po 2 val) yra hiperinsulinemija, kad reiškia, kad yra polinkis cukriniam diabetui. Teks laikytis sveikuoliškos dietos, nes po daug angliavandenių mano kūnas nesusitvarko
Plačiau apie tai https://paliesiausklinika.lt/cukrinis-diabetas/cukrinio-diabeto-cukraliges-priezastys/
Amber3 parašė:
Su endokrinologe gal, norejote paklausti? Dar nebuvo, nes iki 12sav nlb kas laiko nestuma rimtu🤷♀️, bet 29d duos siuntima. Turejau GD su pirmu nestumu, bet tada pr…
Man klinikose buvo konsultacija su endo, o po to ji tiesiog nuvedė pas dietologę, kuri papasakojo apie mitybą, ko privengti ir pan😊
Vanillea parašė:
Merginos pasidalinkit patirtimi. Rado gd nes gliukozes tyrimas po valandos 10.7. Vizitas pas gyditoja tik balandzio 5 diena. Labai pergyvenu ir stresuoju. Ar cia ja…
Nesigązdinkit šitaip!!! Praktiškai nieko dar nereiškia😃 nustatė GD kolkas, reiškia prisižiūrėsite maistą ir matuositės cukrų ir atrasit savo dietą bei valgymo rėžimą. Jeigu su "dieta" nepavyktų sukontroliuoti cukraus, tuomet skiriamas insulinas, ir tik vėliau man atrodo žiūrima, ar reikia skatinimo. Kiek čia teko skaitytis, tai merginos ne viena rašė, kad su insulinu pernešioti negalima 🙂
Tai jūs tikrai tikrai nesinervuokit, nėra ko..😊😊
Vanillea parašė:
O kaip jums sekasi dabar tvarkytis su cukrumi?
Labai gerai gal sakyčiau
nuo 10 savaitės matuojuosi cukrų, buvo keletas šoktelėjimų nuo tam tikrų produktų, tai taip kažkaip ir atsirūšiavo maistas ir to užtenka kolkas, tikiuosi hormonai nesukvaios🙂
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai