kutulis parašė:
Šiaip toks įdomumas paėmė... ką pakomentuotų gydytojai dėl tokių paklaidų? Kai turėsiu vizitą su endo, paklausiu. Bet šiaip esu šoke. Ok, į normas telpu. Bet tokia …
Kokios firmos tas mažas matuoklis?
kutulis parašė:
Šiaip toks įdomumas paėmė... ką pakomentuotų gydytojai dėl tokių paklaidų? Kai turėsiu vizitą su endo, paklausiu. Bet šiaip esu šoke. Ok, į normas telpu. Bet tokia …
Amarila parašė:
Contour plus
kutulis parašė:
Contour plus
Koks idomus mano ir contour plus , bet ne toks 🙂
Tokia parašė:
Koks idomus mano ir contour plus , bet ne toks 🙂
Patikslinu. Contour plus one 😊
Tokia parašė:
Nezinau kiek teisybes , bet esu girdejus , kad su tais visais namu salygu aparatais paklaida gali but iki 0,6... man tai buvo ,kad is atskiru pirstu matuojant tuo p…
Vat įdomu ar skiriant insuliną įvertina tai 🤔
Man irgi buvo kilę daug klausimų su paklaidom matuojant iš piršto. Geriausias tai, kai turėjau pirmą aparatėlį, su juo buvo ir kontrolinio tirpalo patikrinimui, ar aparatėlis veikia. Na ir ką, iš to paties kontrolinio tirpalo lašo matuojant triskart rezultatai varijavo nuo 5.1 iki 5.7. Ir iš kraujo skaičiai buvo pastoviai gerokai virš 5. Per konsultaciją endo papasakojau, tai davė accu check'ą, tas kaip ir tiksliausias skaitomas jų namūdiniam naudojimui. Tai iš viso mano matavimų kelio supratau, kad čia sąlyginai pieno riebumas, ir kai pripaišo insuliną dėl kelių rytų su 5.2-5.3 tai dar klausimas, ar jo tikrai reikia.
Sveikos, gal galit patart kaip pagaut vizita Santariskese pas endokrinologa? Nesciosios konsultacijai buvo vizitas tik po menesio tai as paziurejau kad Rasa Juskiene dirba su nesciosiom bet turi laiko tik paprastam vizitui, tai pabandziau uzsiregistruoti ir mano registracija buvo atmesta, nes neatitinka paslaugai gauti keliamu reikalavimu
lirim parašė:
Sveikos, gal galit patart kaip pagaut vizita Santariskese pas endokrinologa? Nesciosios konsultacijai buvo vizitas tik po menesio tai as paziurejau kad Rasa Juskien…
Laba,
Man irgi atmetė vizitą, nors turėjau visus reikiamus siuntimus. Tai pasiskambinau telefonu ir taip užsiregistravau. Aišku, dažniausiai ir nebūna vizitų greičiau nei po mėnesio...