Smurfetta3 parašė:
Suprasčiau jei butu blogai su cukrumi. Bet aš tai dietos nesilaikau visai valgau viska ir ok
Man tik 32 sav nustatė ir nesusivaldė rytiniai. Tai dabar tiesiog daugiau stebėjimo bus jum... plius papildomi echo, kas nėra blogai
Dažniausiai gestaciniu diabetu moterys suserga 24–28 nėštumo savaitę, tačiau naujų diabeto atvejų gali būti fiksuojama ir bet kuriuo kitu metu. Skaityti
visą straipsnįSmurfetta3 parašė:
Suprasčiau jei butu blogai su cukrumi. Bet aš tai dietos nesilaikau visai valgau viska ir ok
Man tik 32 sav nustatė ir nesusivaldė rytiniai. Tai dabar tiesiog daugiau stebėjimo bus jum... plius papildomi echo, kas nėra blogai
Lakme parašė:
Nea, ne apie endokrinologe. Endokrinolige,tai tik popierius parase ir pasake,kada pasimatuot,o ta kita moteris mokina kaip valgyti,kai yra GD.
Ne, niekur dar nebuvau. 29d pas savo gine keliausiu ir duos siuntima i klinikas.
Smurfetta3 parašė:
Man su pitmu nestumu taip buvo😁 bet nieko neissikovojau.. Diagnozes niekas nekeicia, dzin jiems. Irgi gavau gal nuo 8sav GD, nes veninis buvo 5.2. Bet kelios dienos pries valgiau nesamones arba visai nevalgiau, nes buvo bloga. Nestumo metu 17 sav teko guleti ligonineje, tai krauja tyre buvo 4.9. Visa nestuma valgiau ka norejau ir matavausi veliau jau lb mazai, pora kart i sav, nes maciau kad viskas ok. Na o su antru nestumu nesiseka taip🙈 cia turbut, kad garsiai saukiau jog GD nesamone ir bereikalingai cia man ji nustate🙈 db su rytiniais nesusitvarkau😵
Vakar pabandžiau 20val vakarienei suvalgyt 2 kaiušinius su agotos sėklų duonyte ir agurkais ir dar gaidelio sausainį su arbata, po to 22val užkandau veina agotos duonytės riekutę su sėklom ir fermentinio sūrio su agurku. Šian gliukozė stebuklingai 4.9. o būdavo 5.2-5.4 labai tikiuos, kad atradau savo rytibės gliukozės receptą 😊
smilga1 parašė:
Vakar pabandžiau 20val vakarienei suvalgyt 2 kaiušinius su agotos sėklų duonyte ir agurkais ir dar gaidelio sausainį su arbata, po to 22val užkandau veina agotos du…
O reikes ir man isbandyti🤩
Galvojau gaideliu negalima
smilga1 parašė:
Vakar pabandžiau 20val vakarienei suvalgyt 2 kaiušinius su agotos sėklų duonyte ir agurkais ir dar gaidelio sausainį su arbata, po to 22val užkandau veina agotos du…
Siaip viskas tinka ir sveikinu jei viskas ok. Mane pamokino, kad sausainius pasidet i sali iki kol pagimdysiu. Jums nesukilo cukrus,tai gal nieko tokio. As buvau su kremu sausainiu privalgius, bet nepakilo😀 bet dabar bqndau gyvent be ju🙃
smilga1 parašė:
O kelinta ryte tikrinot cukru?
Mamyte 30 parašė:
O tos kurios geriat kava su cukrumi kada jus ja geriat kad nesukelti cukraus as megdavau pasidarau pusrycius ir tada kava bet tada sukyla man cukrus tai nebegeriu v…
Aš irgi labai mėgau su cukrum. Tai pildavau daugiau pieno, kad bent koks saldumas butų 😀
Mamyte 30 parašė:
O tos kurios geriat kava su cukrumi kada jus ja geriat kad nesukelti cukraus as megdavau pasidarau pusrycius ir tada kava bet tada sukyla man cukrus tai nebegeriu v…
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai