Ricolet parašė:
Norėjau paklausti tų, kurios po savaitės ar dviejų grįš į darbą, ką Jūs darbe sakysite, jei kas paklaus, kodėl save saugote? Juk judesiai vistiek kažkiek ribojantys…
Sakyciau susuko nugara. Stuburo isvarza.
Ricolet parašė:
Norėjau paklausti tų, kurios po savaitės ar dviejų grįš į darbą, ką Jūs darbe sakysite, jei kas paklaus, kodėl save saugote? Juk judesiai vistiek kažkiek ribojantys…
Ricolet parašė:
Aš sakiau, pilvo plastiką po gimdymo pasidariau, tai kelt negalima sunkaus ir t.t.
Lauksmė parašė:
Irgi geras variantas😃
Ricolet parašė:
Kaip Jūs jaučiatės? Kaip aš bijau tos operacijos, kai dabar ta gripo epidemija. Aplink vien sergantys. Mano operacija planuojama kitos savaitės pabaigoje :4u:…
Tai vat as matyt ir pasigavau koki virusa klinikoj, temperatūra jau nekyla, bet galva svaigsta, užlipus laiptais i antra auksta sirdis kalatojasi, gerkle skauda, duslus kosulys,krūtys lb sutine ir net nežada atsileidinėt kolkas. Planavau snd vaziuot pas Norkū pasidaryti kraują, bet kadangi nemp neaukšta nutarėm niekur nelyst iš namų kad dar blogesnio viruso napasigaučiau. O šeip dar tik ketvirta diena turbūt normalu kad juntamas skausmas ir tinimas. Man sakė tinimas gali laikytis iki mėnesio.
Ieviuks parašė:
Aš jau po operacijos. Skausmas tikrai labai didelis, sunku kvėpuoti, bet šiaip jaučiuosi neblogai, nei pykina nei silpna.
Smagu ;) Lengvo gijimo ;)
Ieviuks parašė:
Aš jau po operacijos. Skausmas tikrai labai didelis, sunku kvėpuoti, bet šiaip jaučiuosi neblogai, nei pykina nei silpna.
Kaip hražiai atrodot....sėkmės
Ieviuks parašė:
Sveikinu!kaip faina!lengvo gijimo
Ieviuks parašė:
Aš jau po operacijos.
Lengvo gijimo
1 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai