Bagirija parašė:
Man leido pernešiot savaitę.![]()
Vadinasi mane apgavo ?
Bagirija parašė:
Man leido pernešiot savaitę.![]()
Vadinasi mane apgavo ?
Pelytia parašė:
Ar teisybe kad mamytems su neigiama kraujo grupe neleidziama pernesioti kudikio?ar tai klaidinga info?
Neteko girdėt
pernešiojau 5d
Pelytia parašė:
Ar teisybe kad mamytems su neigiama kraujo grupe neleidziama pernesioti kudikio?ar tai klaidinga info?
Klaidinga, 9 dienos po termino gime dukra, ir tai skatinama
Rima@ parašė:
Nezinau kas jums tokia info suteike, bet tikrai nieko panasaus nesake man. Dukra pernesiojau pagal gydytojus beveik 2 sav (pagal mane nepilna sav.) ir tai skatinti …
Pagal viską jei vaikas neigiama, tai neleidžia. Jei tegiama - leidžia. Man sakė sūnus teigiamas, tai sekančią dieną gavau dar anti-d
ie.va parašė:
Pagal viską jei vaikas neigiama, tai neleidžia. Jei tegiama - leidžia. Man sakė sūnus teigiamas, tai sekančią dieną gavau dar anti-d![]()
man po gimdymo iskrt operacija buvo tai del to ir nepamenu, bet dabar kai parasete tai taip, dukrai atiteko mano neigiama gr, tad nieko nesuleido man.
Pelytia parašė:
Perskaiciau viename forume ir sunerimau,nes man terminas rugsejo 15 o pas gydytoja 14 sake jei dar nebus siusim i ligonine,as galvoju kam,juk bent 10 dienu galima p…
Tai pas jus viskas gerai
Pernešioti neleidžiama tik tada, kai randami antikūniai ir papildomų tyrimų metu sprendžiama kaip viskas vyks toliau. Tiek skaičiau internete. Plačiau pasakytų mamos, kurioms rado antikūnių....
Pelytia parašė:
Perskaiciau viename forume ir sunerimau,nes man terminas rugsejo 15 o pas gydytoja 14 sake jei dar nebus siusim i ligonine,as galvoju kam,juk bent 10 dienu galima p…
Reiskias senu paziuru gydytoja. Termino diena turejau vizita pas nestuma priziurejusia ginekologe,atejus israse siuntima EXTRA i klinikas hospitalizavimui. Siuntima dabar kaip atminima turiu
tik nuvaziavau, ten gydytojas leido pasirinkt veliausia gimdymo data ar diena pries, ir isleido namo. Po 9 dienu tik guliausi i ligonine ir tik sekancia para pradejo skatint.
11 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai