Skirmina parašė:
Man bunant UK suleido nors buvo 11 sav kai persileidau ...
Gal kad arti 12tos
Skirmina parašė:
Man bunant UK suleido nors buvo 11 sav kai persileidau ...
Gal kad arti 12tos
Prie jūros parašė:
Mano Rh-, vyro Rh+. Po persileidimo nieks net neuzsimine kad kazka reiktu suleisti. Laukiuosi vel. Gydytojai vis stebi tuos antikunus kad blogai nebutu ir guscioja …
Tai viskas bus gerai, svarbu dabar stebi ir suleis kai reikes 😊😊
Prie jūros parašė:
Mano Rh-, vyro Rh+. Po persileidimo nieks net neuzsimine kad kazka reiktu suleisti. Laukiuosi vel. Gydytojai vis stebi tuos antikunus kad blogai nebutu ir guscioja …
Zinokit, man po visu persileidimu suleido, bet vis tiek atsirado antikuniu 🤷♀️
Svajoniukas parašė:
Zinokit, man po visu persileidimu suleido, bet vis tiek atsirado antikuniu 🤷♀️
O kada buvo persileidimas? Gal labai seniai, nežinau iš tiesų ar jie turi kokį "galiojimo laiką"? 🤔🤔
Greta Sir parašė:
O kada buvo persileidimas? Gal labai seniai, nežinau iš tiesų ar jie turi kokį "galiojimo laiką"? 🤔🤔
Turejau ne viena, paskutinis buvo negimdinis nestumas, po operacijos suleido vaistus, po puses metu pastojau, antikuniu atsirado antroj nestumo pusej. Sake, laime kad i pabaiga, tai isnesiojau iki galo
As kiek suprantu yra skirtumas kai persileidziame, kai daro valyma ir tt nes man kaip sake tai kadsngi pats organizmas atmete leliuka 7-8sav, o pradejo valytis tik 10sav tai nereikia. Sake jei reikes pagalbos, ar operuot ar kazkaip dar, tada leistu, velgi gal Lietuvoje ir UK skiriasi,bet va nesioju sekmingai, pastojom per ketvirta cikla po persileidimo, vaistukus leido viena karta, leis po gimdymo antra, nes zinau kad mazylis teigiama grupe kaip tete (dare tyrimus)
Tamya parašė:
As kiek suprantu yra skirtumas kai persileidziame, kai daro valyma ir tt nes man kaip sake tai kadsngi pats organizmas atmete leliuka 7-8sav, o pradejo valytis tik …
Buvo man ir savaiminis persileidimas 6 savaite, gavau imunoglobulino, buvo nesivystantis negimdinis, pats issivale, bet vis tiek gavau vaistu, paskui buvo operuotas negimdinis sesiu savaiciu, irgi suleido. Bet visa laika pati sakiau gydytojams, kad mano minus rezus, o taip butu ir paleide....
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai