fricukeaaa parašė:
Sveikos mamytes. Kaip atsisakyti childbenefitu. Pati angliskai nekalbu
Gal vietoj jusu vyras ar drauge galetu paskambinti ir paprasyti nutraukti mokejimus
fricukeaaa parašė:
Sveikos mamytes. Kaip atsisakyti childbenefitu. Pati angliskai nekalbu
Gal vietoj jusu vyras ar drauge galetu paskambinti ir paprasyti nutraukti mokejimus
Vijone parašė:
O gal zinote kokiu duomenu reikes ten. As pati esu isvykus is uk jau
fricukeaaa parašė:
O gal zinote kokiu duomenu reikes ten. As pati esu isvykus is uk jau
Jokiu, tik reikia pranest data, nuo kada isvykot. Turekit omenyje, jei LT esat Ilga laika, gali tekt grazint. Nes Child benefits nutraukt turit per 2 men nuo isvykimo is UK.
Zivilekkk parašė:
Jokiu, tik reikia pranest data, nuo kada isvykot. Turekit omenyje, jei LT esat Ilga laika, gali tekt grazint. Nes Child benefits nutraukt turit per 2 men nuo isvyki…
Aciu
Pumpkin00 parašė:
Sveikos merginos, turiu klausyma apie dekretines uk. Dirbu per agentura pilna darbo diena jau beveik 2 metus. Tai kaip suprantu man priklauso 39 sav dekretiniu. O k…
Koks kontraktas jusu?
Burbuliukas@ parašė:
Sveiki, aš čia su tokiu klausimu del maternity allowance Anglijoje. Gal jūs žinote kokios informacijos? Išeinu iš darbo kai busiu nėščia apie 21 - 23 savaites nes …
Sveiki, kaip jums baigesi? ar gavote ismokas?
justbliu parašė:
Sveiki, kaip jums baigesi? ar gavote ismokas?
Sveiki, mums viskas baigėsi gerai, neseniai gavau paskutinę išmoką. 😊
Sveikos mamytes, turiu tokia dilema. Baiginejasi mano dekretas ir negaliu apsispresti ar grizti i darba ar bandyt gyventi tik is benefitu. Suprantama del vaikelio dirbti galeciau tik puse etato. Siuo metu gaunu is universal credit siek tiek pinigeliu, bet jei nebegrisiu i darba kazin ar ka gauciau is ju? Turbut reiketu i jobcentra uzsiregistruot, norint toliau gaut, bet kad as dirbt negaliu del vaikelio...Kaip jus darot?
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai