mamyte5 parašė:
as ir vis pagalvoju, kaip reikes viska uzvest![]()
duodi kam paskaityt?
nea, niekam
pati itk paskaitineju...vyrui tik uzsiminiau,kad rasau, bet jis labai ir nesidomejo,ka as ten dirbu
mamyte5 parašė:
as ir vis pagalvoju, kaip reikes viska uzvest![]()
duodi kam paskaityt?
nea, niekam
pati itk paskaitineju...vyrui tik uzsiminiau,kad rasau, bet jis labai ir nesidomejo,ka as ten dirbu
mamyte5 parašė:
as ir ruosiuos pasakyti, nes nesinori paslapciom cia sedet ir rasyt, paskui prisigalvos, ka isdavineju.
tai va kad nesinori niekam isispasakot, o cia gali viskas![]()
![]()
jauciu, kad dabar mano eile po indrutes bendraut su wc![]()
![]()
o kas tau yra ,kad su wc bendraut turi???gal kazko nedaskaiciau??
saule86 parašė:
kaip skauda pilvaaaa!!!!!!!!!einu pasitikrint!!!!![]()
tuscia,tik isskyros-tai atsiranda-tai dingsta
saule86 parašė:
o kas tau yra ,kad su wc bendraut turi???gal kazko nedaskaiciau??![]()
vakar visa diena pykino pykino, siandien ryta geriau, o dabar naminiu oboliu sulciu atsigeriau ir atrodo jos stovi gerklej...
jau kelios dienos kai mano skrandis sunkiai ka virskina, ka suvalgau tuo atsirugstu
saule86 parašė:
tuscia,tik isskyros-tai atsiranda-tai dingsta![]()
man tas pats kartais einu nieko svaru svaru nieko, kartais nueinu, nes atrodo jau gal mmm, bet tik isskyros.man pilva tik siandien ryta skaudejo, bet ejau tapetu plesyt tai matyt pasitampiau... dabar vel ramu...
mamyte5 parašė:
vakar visa diena pykino pykino, siandien ryta geriau, o dabar naminiu oboliu sulciu atsigeriau ir atrodo jos stovi gerklej...
jau kelios dienos kai mano skrandis sunkiai ka virskina, ka suvalgau tuo atsirugstu
man tas pats,ir siandien tas pats buvo nuo naminiu obuoliu sulciu!!!sian tik atsibudus prasiau ,kad vyras atnestu vandens,nes ir vel nuo skrandzio net pykino
saule86 parašė:
nuo rytojaus metu rukyt,man reiks jusu palaikymo!!!!!!!!!!!![]()
![]()
as penkatdieni sugriesijau surukiau keleta, vakar zero, siandien viena bet daugiau nei pagalvot nenoriu
o saule tave palaikysiu
23 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai