juoda.kate parašė:
Didžiausi sveikinimai. Lengvo nešiojimo. Linkiu, iš visos širdies linkiu, kad viskas būtų gerai. Kad vaikiukas užaugtų ir gimtų sveikas bei laiku. 😘
Aciu!❤😘
Kada po persileidimo vėl bandyti pastoti ir kokių priemonių imtis, kad kitas nėštumas būtų sėkmingesnis? Skaityti
visą straipsnįjuoda.kate parašė:
Didžiausi sveikinimai. Lengvo nešiojimo. Linkiu, iš visos širdies linkiu, kad viskas būtų gerai. Kad vaikiukas užaugtų ir gimtų sveikas bei laiku. 😘
Aciu!❤😘
Sveikos merginos. Mano persileidimas vyko 20 dienu !! Paskui dar 5 dienas tepliojo. Daktarai jau patvirtinilo,jog viskas issivale. Dar nepraejo nei dvi savaites, o man atrodo jau kaip kokie du menesiai kaip peraileidau...laikas sustojo tiesiog... labai baisu pradeti antra. Sulaukus pirmu menesiniu, po ju iskart galima pradeti ar geriau dar palaukti ? Persileidimas vyko 9ta savaite, tai jau beveik tris menesius nei geriu nei rukau, atrodo geras laikas vel bandyti, nes jei lauksiu ilgiau atrodo ,kad vel grisiu prie rukymo
Rolin parašė:
Sveikos merginos. Mano persileidimas vyko 20 dienu !! Paskui dar 5 dienas tepliojo. Daktarai jau patvirtinilo,jog viskas issivale. Dar nepraejo nei dvi savaites, o …
Sveika. Uzjauciu labai labai! Pati zinau kas tas yr.. Ka sako gydytojai?
Mums leido planuot iskart. Pastojom po pirmu mm😉
Mama V.P parašė:
Sveika. Uzjauciu labai labai! Pati zinau kas tas yr.. Ka sako gydytojai?
Mums leido planuot iskart. Pastojom po pirmu mm😉
Gydytoja nieko konkreciai nesake, aisku sake ,kad geriau laukti kokius 3-4 men bet labiau del viruso.. tai supratau ,jog patys tiktai turim nuspresti. Mano vaisus buvo tik 5 sav ,o persileidau 9ta savaite, tai tiktai ankstyvas nestumas, manau kad ilgai nereiktu laukti. Pirma karta is pirmo karto pastojau, o dabar jau neaisku kiek ilgai viskas tesis, noretusi greiciau pereiti visa nestuma ir gimdyma . Nes kuo toliau tuo baisau darosi
Rolin parašė:
Gydytoja nieko konkreciai nesake, aisku sake ,kad geriau laukti kokius 3-4 men bet labiau del viruso.. tai supratau ,jog patys tiktai turim nuspresti. Mano vaisus …
Mano, kai persileidau, buvo 7 sav. Jis mums gavosi tik po 8 men intensivaus planavimo. O si pupa, kuri pilvelyje gavosi iskart🙈 Sako kad po nelaimes labai gerai kimba😉 To Jums ir linkiu❤
Beje, naudojom lubrikanta. Manau jis irgi labai prisidejo.
Sveikos, aš maždaug pries pusmetį persileidau 8 sav. Nustojo vistytis. Ilgą laiką buvo tyrimai ir buvo neleidžiama pastoti. Balandžio gale buvo leidžiama jau judėti į priekį tai va, Kovo mėn pradėjom gyventi normaliau.. Tai kiek.. Buvo myliukas 4 kartus visiškai neskaičiuojant, negalvojant apie nieką ir nieko nesitikint ir va, testas rodė šiandien vaiduoklį tai rytoj varau datytis kraują patvirtinimui. Jeigu viskas ok tai turėtų būti 3 sav..
Mama V.P parašė:
Mano, kai persileidau, buvo 7 sav. Jis mums gavosi tik po 8 men intensivaus planavimo. O si pupa, kuri pilvelyje gavosi iskart🙈 Sako kad po nelaimes labai gerai kim…
O kuo lubrikantas gali padeti? Atsiprasau uz klausyma ,bet atroso taigi ten toks bereikalingas dalykas kazkokiu papildomu priemaisu i tave patenka..
man svarbiausia kad organizmas isnesiotu ,jei vel iskart pastociau.. ilgai laukt.nenoriu bet nenoriu perdaug skubeti ir patirti vel nelaimes
Rolin parašė:
O kuo lubrikantas gali padeti? Atsiprasau uz klausyma ,bet atroso taigi ten toks bereikalingas dalykas kazkokiu papildomu priemaisu i tave patenka..man svarbiau…
Įprasti lubrikantai kažkaip lėtina spermiukus ir tada kazkaip mažesnė tikimybė pastoti o yra lubrikantai kurie kaip tik skatina procesą ir kai kurios greičiau pastoja. Nenaudojau, nežinau, bet skaičiau apie tai 🤷♀️
Suprantu Jus. Kai mes ilgai bandėm pastoti ir mums vis nesigaudavo susinerbindavau. Nuejau pas savo gydytoją ir sakau ' nesuprantu, mes ties tuo dirbam ir mums nesigauna. Kas dvi dienas mylimės ir nieko'
O mano gydytojas pasakė : čia negali būti jokio darbo, čia reikia atsipalaiduoti ir mėgaitis procesu negalvojant apie tai pastosi po šio pasimylėjimo ar ne... Po jo patarimo praėjus porą mėn tada pastojau
Sveikos , norejau papasakoti savo istorija
turejau ir as nesivystanti nestuma ..buvo labai skaudu nes buvo labai lauktas nestumas .. daktarai liepe nebandyti 3 menesius , aisku mes lanuoti pradejom greiciau nelaukem kol tie trys men. Praeis
planavom lygiai metus kokiu tik vitaminu negerem su vyru kad tik greiciau pastociau . Bet va lygiai po metu as vel pastojau (persileidau gruodzio 3d ) ir po metu laiko planavimo as gruodzio 3d vel suzinojau kad laukiuosi
baime buvo labai didele kad vel nenutiktu taip kaip pirmas nestumas bet viskas buvo gerai ir db jau turiu beveik 8 men. Mergyte
nezinau kiek cia tiesos bet viena gydytoja sake kad jei as persileidau 6 savaite tai rizika su sekanciu nestumu yra irgi iki 6 savaites
zinau kaip yra sunku su tuo susitaikyti bet kaip gydytoja sake reikia atsipalaiduoti ir apie tai negalvoti ar db pastosiu ar ne
aisku tuos metus sunku buvo negalvoti ar jau si men. Pastosiu ar ne. Todel visoms linkiu kuo didziausios sekmes ir stiprybes , nenusivilti ir bandyti
linkiu kad jums visoms butu labai gerai ir kad greitai pamatytumete tas dvi juosteles :*
25 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai