Zhiuli parašė:
Blyn, neaišku kuriai blogiau 🤣
Geras pastebejimas 👍😃
Zhiuli parašė:
Blyn, neaišku kuriai blogiau 🤣
Geras pastebejimas 👍😃
NEKE parašė:
labana va, man gime 28 d sunus
buvo cp
viskas praejo sklandziai
ryt tikiuosi israsys namo
![]()
Sveikinimai!
zaneta81 parašė:
Labas visiom,as cia naujoke man 39 ir labai noriu vaikelio, ir butu jis man pirmasar yra cia tokiu kuriom butu pirmas vaikas tokiu metu
![]()
Labas, bendraamžė! Taip tai aš būčiau. Galiu pasakyti, kad tas noras ne iš tuščios vietos atsiranda. Reiškiasi beldžiasi nauja gyvybė į pasaulį ir ji pasirinko Jus kaip mamytę. Laukite!
zaneta81 parašė:
Labas visiom,as cia naujoke man 39 ir labai noriu vaikelio, ir butu jis man pirmasar yra cia tokiu kuriom butu pirmas vaikas tokiu metu
![]()
Labas. Tikrai yra. Pirmas vaikelis. Laukiuosi ir septintas menuo i pabaiga. Viskas puiku. Tad tikrai sekmes, lengvo planavimo ir sutikimo. Greito rezultato
Sveikos, esu naujoke sioje grupeje
labai noriu antro vaikiuko, man 41. Bandom, aisku, dar tik antras menuo, bet si menesi nuo vidurio ciklo laaabai skauda krutis, ne taip, kaip pries mm, gerokai stipriau, iki mm dar gera savaite, testas neigiamas, ar gali buti nestumas, tik dar per mazai laiko, kad parodytu?
Nauja Kaunas parašė:
Sveikos, esu naujoke sioje grupejelabai noriu antro vaikiuko, man 41. Bandom, aisku, dar tik antras menuo, bet si menesi nuo vidurio ciklo laaabai skauda krutis…
Kokį testą darėt? Gal nepakankamai jautrus?
Aiškutė parašė:
Kokį testą darėt? Gal nepakankamai jautrus?
Ne viena jau dariau, bet kolkas neigiami.
Nauja Kaunas parašė:
O krutu skausmas toks, kad ryte islipant is lovos net prilaikyt norisi
Nauja Kaunas parašė:
Tai savaitė iki mm tik labai jautrus gali vaiduoklį parodyt
Jei darėt kokių 20miu, negalėjo rodyti 😉
Pabandykit clear choice, lauksim 😉
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai