Meshka parašė:
Tikrai laukiates! Galite del ramybes pasidaryti tyrima po 2 dienu, HCG turi dvigubeti 48 val begyje.
Ne,nedariau anų tyrimų,su gydytoja šnd susiskambinau,tai liepė ateiti 22d dieną ir darys visus tyrimus😊
Meshka parašė:
Tikrai laukiates! Galite del ramybes pasidaryti tyrima po 2 dienu, HCG turi dvigubeti 48 val begyje.
Ne,nedariau anų tyrimų,su gydytoja šnd susiskambinau,tai liepė ateiti 22d dieną ir darys visus tyrimus😊
mamute. parašė:
Sveikinimai didžiausi🥳👍
Dabar sklandaus ir malonaus nešiojimo☺️
Ragana123 parašė:
Sveikinimai didžiausi🥳👍
Dabar sklandaus ir malonaus nešiojimo☺️
Jau dabar žinokit visko pradedu bijoti🙈tikriausia lauke krūva tyrimų🤔visdėlto 40 jau🙂
mamute. parašė:
Jau dabar žinokit visko pradedu bijoti🙈tikriausia lauke krūva tyrimų🤔visdėlto 40 jau🙂
Tai kad nėra daugiau tų tyrimų, nei jaunesnėms, išskyrus, kad į santariškes pas genetikę nemokamai siunčia ;)
Eglė V parašė:
Tai kad nėra daugiau tų tyrimų, nei jaunesnėms, išskyrus, kad į santariškes pas genetikę nemokamai siunčia ;)
Ir tai tikrai nėra blogai 😉 man buvo gestacinis diabetas diagnozuotas tai pas genetikus teko lankytis dažniau, bet man visad ramiau kai dažniau nei rečiau :)))))
Tiesa mes darėmės ir nipt tyrimą 10 savaitę. Jis deja mokamas visur bet kažkaip norėjosi mums jo 🙃
mamute. parašė:
Viskas bus gerai, to ir linkiu. Mėgaukitės ☺️
Nerko parašė:
Ir tai tikrai nėra blogai 😉 man buvo gestacinis diabetas diagnozuotas tai pas genetikus teko lankytis dažniau, bet man visad ramiau kai dažniau nei rečiau :)))))
…
Sutinku, geriau daugiau tyrimų nei mažiau
NIPT ir aš dariau 10 savaitę, taip kaina tikrai nemaža, bet man asmeniškai laukimo ramybė neįkainojama
Eglė V parašė:
Sutinku, geriau daugiau tyrimų nei mažiauNIPT ir aš dariau 10 savaitę, taip kaina tikrai nemaža, bet man asmeniškai laukimo ramybė neįkainojama
![]()
O kokia kaina🤔ar ilgai reik laukti eilėje ir kur darėtės🤔
mamute. parašė:
O kokia kaina🤔ar ilgai reik laukti eilėje ir kur darėtės🤔
Dariau placenta.lt, tyrimo kaina 740 Eur. Trečiadienį ryte pridaviau kraują, penktadienį vakare atėjo rezultatai.
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai